Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplicirana priča

Bivša djevojka kontroverznog redatelja prvi put progovorila o vezi: Nije bila punoljetna!

Foto: PA/Pixsell
1/3
19.12.2018.
u 19:03

Isto tako je izjavila da ne želi napadati Woodyja niti govoriti protiv njega, već samo želi ispričati svoju priču, zbog koje tvrdi da je odrasla i da ne žali što je imala to iskustvo.

Babi Christina Engelhardt koja se sada predstavlja samo kao Christina Engelhardt za Hollywood Reporter je izjavila da je bila 16-godišnja manekenka u usponu kada je dala svoj broj tada 41-godišnjem redatelju Woodyju Allenu.

Ova sada 59-godišnjakinja, opisala je vezu kao "ljubavnu priču", ali je isto tako rekla da je bilo komplicirano.

Isto tako je izjavila da ne želi napadati Woodyja niti govoriti protiv njega, već samo želi ispričati svoju priču, zbog koje tvrdi da je odrasla i da ne žali što je imala to iskustvo. Engelhardt navodi da je redatelj njihovu vezu držao u tajnosti, ali i da je ona često posjećivala njegov stan na Manhattanu. Godinu dana kasnije Allen je počeo u vezu dovoditi druge žene, kako bi imali seks u troje, a Christina kaže da je to bilo zanimljivo istraživanje.

Tri godine nakon što su se upoznali Allen je režirao film "Manhattan", koji je bio kontroverzan zbog toga što je glavni protagonist kojeg glumi Allen - sredovječni muškarac u vezi s jedva punoljetnom djevojkom.

Tijekom godina, Engelhardt nije znala što da točno misli o toj vezi, za koju kaže da se pogoršala kada je Woody u vezu odlučio uključiti glumicu Miu Farrow s kojom su imali više seansi seksa u troje.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
04:59 20.12.2018.

u modi vise nije #metoo sad je pokret #methree

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije