Naslovnica Showbiz Hollywood

Bivša djevojka kontroverznog redatelja prvi put progovorila o vezi: Nije bila punoljetna!

Isto tako je izjavila da ne želi napadati Woodyja niti govoriti protiv njega, već samo želi ispričati svoju priču, zbog koje tvrdi da je odrasla i da ne žali što je imala to iskustvo.
19. prosinca 2018. u 19:03 1 komentara 767 prikaza
Foto: PA/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Babi Christina Engelhardt koja se sada predstavlja samo kao Christina Engelhardt za Hollywood Reporter je izjavila da je bila 16-godišnja manekenka u usponu kada je dala svoj broj tada 41-godišnjem redatelju Woodyju Allenu.

Sprovod Edite Ptičar EDITA PTIČAR Pokopana tragično preminula sudionica showa Farma

Ova sada 59-godišnjakinja, opisala je vezu kao "ljubavnu priču", ali je isto tako rekla da je bilo komplicirano.

Isto tako je izjavila da ne želi napadati Woodyja niti govoriti protiv njega, već samo želi ispričati svoju priču, zbog koje tvrdi da je odrasla i da ne žali što je imala to iskustvo. Engelhardt navodi da je redatelj njihovu vezu držao u tajnosti, ali i da je ona često posjećivala njegov stan na Manhattanu. Godinu dana kasnije Allen je počeo u vezu dovoditi druge žene, kako bi imali seks u troje, a Christina kaže da je to bilo zanimljivo istraživanje.

supertalent Mišljenje stručnjaka: Zaslužena pobjeda ili sažaljenje nad mladićem?

Tri godine nakon što su se upoznali Allen je režirao film "Manhattan", koji je bio kontroverzan zbog toga što je glavni protagonist kojeg glumi Allen - sredovječni muškarac u vezi s jedva punoljetnom djevojkom.

astro analiza Stižu novi problemi za Severinu: Pjevačici ozbiljno narušeno zdravlje?

Tijekom godina, Engelhardt nije znala što da točno misli o toj vezi, za koju kaže da se pogoršala kada je Woody u vezu odlučio uključiti glumicu Miu Farrow s kojom su imali više seansi seksa u troje.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas