Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatko iščekivanje

Bivša djevojka Justina Timberlakea čeka djevojčicu

Alyssa Milano i David Bugliari
Foto: /Press Association/PIXSELL
16.05.2014.
u 13:39

Alyssa Milano najavila je da ovog puta čeka djevojčicu. Njezin sin Milo dobit će mlađu sestricu...

Alyssa Milano najavila je da ovog puta čeka djevojčicu. Njezin sin Milo dobit će mlađu sestricu. Objavila je to na svojoj službenoj stranici. - U svojoj sam garderobi na setu 'Ljubavnica' i željela sam s vama podijeliti da čekam djevojčicu.

David, Milo i ja ne možemo biti sretniji nego što jesmo. uzbudljivo!, rekla je glumica. Djevojčica je drugo dijete Alysse i njenog supruga Davida Bugliarija. Izvor je za magazin People potom izjavio kako su presretni što će dobiti djevojčicu. Nakon što je objavila da je ponovno trudna, špekuliralo se da će roditi blizance, no ona je to ubrzo demantirala.

>>Alyssa Milano opet je trudna!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije