Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Težak period

Bivša članice grupe Spice Girls je neutješna: Jako ga je voljela i nadala se kako ishod neće biti najgori

Foto: profimedia
1/5
24.11.2021.
u 23:20

Geri Horner proživljava težak period otkako je saznala da je njezin stariji brat Max preminuo. Pao je u svojoj kući i nakon toga smješten je na odjel intenzivne njege gdje mu liječnici nisu uspjeli spasiti život.

Kroz težak period prolazi Geri Horner, bivša članica grupe Spice Girls. Naime, dok je sa suprugom Christian Horner šefom Red Bullovog tima Formule 1 bila u Kataru gdje se održavala utrka, saznala je kako je njezin brat Max završio na jedinici intenzivne njege. Prema pisanju britanskih medija Max je pao kod kuće i teško se ozlijedio prilikom pada te je hitno prevezen u bolnicu gdje je smješten na odjel intenzivne njege gdje su se liječnici borili da mu spase život, ali nažalost nisu uspjeli a vijest o Maxovoj smrti dotukla je Geri.

- Od trenutka kada je čula da je Max završio u bolnici Geri je proživljavala dramu i nadala se, kao i ostatak obitelji da se neće dogoditi najgori ishod. Za Geri je ovo velika trauma i jako joj je teško jer su bili bliski i voljela ga je - za The Sun je rekao blizak obiteljski prijatelj Geri Horner. Max je bio velika podrška sestri tijekom njezine glazbene karijere, a pogotovo u trenutku kada su se Spice Girls raspale i kada je Geri krenula u solo glazbene vode.

Ovo je veliki udarac za Geri koja je izgubila važan obiteljski oslonac jer Max joj je nakon smrti njihovog voljenog oca Laurence 1993. godine postao najveći zaštitnik i znala je kako mu se može obratiti kad god treba. Max je ovog kolovoza proslavio 30. godišnjicu braka sa suprugom Sue s kojom ima dvoje djece Luciu i Marka. Policija je u službenom priopćenju izvijestila kako smrt Maxa Halliwell ne tretiraju kao sumnjivu.

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije