Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODITELJ I UREDNIK

Zoran Šprajc pokazao kakvo su mu iznenađenje priredile kolegice: 'Najbolja ekipa s kojom sam ikad radio'

Foto: Instagram
1/14
24.11.2021.
u 13:20

"Kad su vidjele onaj prethodni 'rođendanski' post, cure su između jurnjave po montažama, pisanja tekstova i biranja pictosa uspjele u tajnosti još organizirati i tortu i rođendanski party. Pa ajde ti to sad nađi drugdje", napisao je u opisu objave te dodao da ih sve voli.

Voditelj i urednik ''RTL Direkta'' Zoran Šprajc (53) na svojem je Instagram profilu pokazao kako su mu kolegice pripremile iznenađenje za drugi rođendan. Šprajc je objavio fotografiju s tortom na kojoj je bila fotografija aparata koja mjeri rad srca. ''Sretan rođendan! Najgore ti se sekirat'', napisano je bilo na torti. „Eto zato jer RTL Direkt dosad najbolja ekipa s kojom sam ikad radio. Kad su vidjele onaj prethodni 'rođendanski' post, cure su između jurnjave po montažama, pisanja tekstova i biranja pictosa uspjele u tajnosti još organizirati i tortu i rođendanski party. Pa ajde ti to sad nađi drugdje“, napisao je u opisu objave te dodao da ih sve voli. 

Naime, Šprajc je jučer sa svojim pratiteljima podijelio zašto mu je važan 23. studeni. On ovaj datum smatra svojim drugim rođendanom, jer su mu se na taj datum dogodila oba infarkta. Voditelj je još otkrio i kako se njegov život nije puno promijenio. „Jesam li što naučio, jesam li što usporio? Malo ili ništa. Brzina mi je mana, a ne vrlina, al bez nje ne mogu. Ipak današnji zavoj uredno prolazim, držim se svoje strane kolnika, valjda ću izdržati do kraja dana. Sutra ćemo već lako“, napisao je Šprajc jučer na Instagramu. 

Inače, Šprajcu je u studenome 2019. godine u KB-u Dubrava ugrađen stent, a zahvat je dobro podnio pa je ubrzo pušten na kućnu njegu. Šest godina ranije također je imao blagi infarkt. Tada je, kazao je, imao strašnu bol u prsima, a pomoć mu je pružena u također u KB-u Dubrava. „Sredili su me, zakrpali i sad je sve u najboljem redu. Nikad nemojte misliti da ste pametniji od svog tijela. I kad vam kaže 'dosta', vjerujte mu da je dosta. Ali i za takve gluhane ima nade. Ako dođu do dobre ekipe kao ja, sigurno će im spasiti život“, napisao je tada Šprajc na svojem Facebook profilu. Po izlasku iz bolnice napisao je: "Nakon 14 dana intenzivnog rada, iz KB-a Dubrava na tržište su pustili novi upgrejdani model Šprajc 2.0. Brži, bolji, jači, ne zna se jel i pametniji."

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Virus.1984
Virus.1984
13:27 24.11.2021.

Nemoj previše žderati. COVID najviše pogađa debele.

ZO
zoranos
13:35 24.11.2021.

Nives, Ella, Šprajc, Severina ... Ella, Šprajc, Nives ... i tako svaki dan u Večernjem. Interesantno kako je i jedan muškarac dospio u grupu starleta i sponzoruša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije