Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najljepša Bondova djevojka

Bila je omiljena holivudska ljepotica, a onda je nanizala estetske zahvate i poprilično se promijenila

Foto: Profimedia
1/10
08.12.2021.
u 18:30

Kim nije odoljela čarima estetskih zahvata koji su uvelike utjecali i na njezinu karijeru. U proteklih nekoliko godina Kim rijetko možemo vidjeti u javnosti, a nedavno su ju paparazzi snimili dok je izlazila iz jedne teretane u Los Angelesu.

Glumica Kim Basinger danas slavi 68. rođendan, a nekada omiljena ljepotica holivudska ljepotica za kojom su udisali brojni muškarci danas izgleda neprepoznatljivo.

Kim nije odoljela čarima estetskih zahvata koji su uvelike utjecali i na njezinu karijeru. U proteklih nekoliko godina Kim rijetko možemo vidjeti u javnosti, a nedavno su ju paparazzi snimili dok je izlazila iz jedne teretane u Los Angelesu. Njezina promjena i umoran izgled zabrinuli su njezine brojne obožavatelje koji se često prisjete njezine uloge u filmu 'Devet i pol tjedana'. Naime, tada popularni glumački par, Kim i glumac Mickey Rourke bili su na vrhuncu slave, a danas medijske stupce pune zbog ovisnosti o estetskih zahvatima.

Kim je za mnoge bila najljepša Bondova djevojka, a prije glumačke karijere gradila je i manekensku te se natjecala na izborima ljepote. Osim uspješne karijere, pažnju je često privlačio i njezin privatni život. Od 1980. do 1988. godine bila je udana za 14 godina starijeg vizažista Rona Snydera, a potom je ljubila glumca Richarda Gerea. Bili su omiljeni par, ali u tom periodu glumica je morala proglasiti bankrot zbog loših poslovnih poteza.

Najviše pažnje ipak je privukla njezina veza, a potom i brak s glumcem Alecom Baldwinom kojeg je upoznala na snimanju filma 'The Marrying Man'. Sudbonosno da izrekli su 1993. godine te je Kim često govorila da je Alec ljubav njezinog života. Zajedno su dobili kćer Ireland 1995. godine, ali njihovoj ljubavi došao je kraj 2002. godine, a njihov razvod i brakorazvodna parnica punila je medijske stupce. Razvod su obilježile brojne javne svađe kao i borba za skrbništvo nad kćeri, a Alec se našao u središtu pozornosti kada je u javnost procurila snimka njegova razgovora s kćeri koju je nazvao svinjom.

Alec i Ireland u posljednjih nekoliko godina imaju bolji odnos, no zamjera joj golišave objave na Instagramu. Kim se o fotografijama nikada nije oglašavala, a na svojem profilu često objavljuje fotografije iz mladosti.

U posljednjih nekoliko godina imala je jednu zapaženiju ulogu u filmskoj franšizi 'Pedeset nijansi sive'.

VIDEO Alec Baldwin dao prvi intervju nakon ubojstva snimateljice na setu 


 
Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:21 08.12.2021.

Nije nanizala samo estetske zahvate, nego i godine (68). Normalno je da će se promijeniti, ljudi stare.

MX
Mister X
21:13 08.12.2021.

Bila je omiljena holivudska ljepotica, a onda je nanizala zahvate i poprilično se promijenila, sada izgleda starija u odnosu na prije 40 godina . Da se nije operirala sada b i izgledala još 60- godina strija !

LI
liliZG
19:45 08.12.2021.

po meni nije se baš tak jako promjenila, ima i gorih .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije