Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Matija iskreno Bojanu: Sumnjam u tvoju seksualnu orijentaciju!

Foto: RTL
1/3
23.02.2018.
u 08:35

Matija i Bojan u ispovjedaonici s Big Brotherom iskreno su govorili jedan o drugome.

Jučer je Big Brother u ispovjedaonicu pozvao Bojana i Antonija i doveo ih u pomalo neugodnu situaciju.

– Matija, danas si s Big Brotherom podijelio jednu interesantnu misao o Bojanu…– započeo je Big Brother.

Rekao sam da sumnjam u njegovu seksualnu orijentaciju, otvoreno je priznao Matija. Bojan se odmah počeo smijati. Matija se pokušao izvući iz ove situacije pa je rekao:

– Ali rekao sam da postoje tri opcije – da sam u krivu, da voli i jedne i druge ili da je gay. Ali to su moje sumnje. On ima pravo na vlastiti odabir, kao što imam i ja. Mene zapravo zanima što Bojan misli o meni! Na to je Bojan rekao što misli o Matiji:

– Ako smo na temi seksualnosti najlakše bi bilo zaključiti ono što svi pretpostavljaju, ali ja imam dovoljno razuma, ali po svim naznakama najlakše je zaključiti da je Matija gay, ali ja o tome ne razmišljam i ne donosim zaključke – rekao je Bojan.

1/23

 

Komentara 5

Avatar PlenKiMoon
PlenKiMoon
09:28 23.02.2018.

Antonio se pak zažario u licu i smješak nije skidao kod obaranja rekorda u ljubjenju kad je trebao zažvalit Bojana! Dakle opalite jednu TROJK i gledanost leti u nebo :)

SX
sudbina x
11:48 23.02.2018.

Peder odmah i nepogrešivo prepozna pedera...

GG
ggredicak
09:27 23.02.2018.

Ko ovo prati, nek se zapita kolko im je isfrustriran život. A redakcija već napokon neka pise nešto pametnije jer ovaj Big Brother ionako nema gledanost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije