Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sočni detalji

Izbačeni stanar otkrio tamnu stranu Big Brother kuće

Foto: RTL
1/3
19.02.2018.
u 13:24

Juraj Golubiček jučer je ispao iz Big Brothera, a na Instagramu je obožavateljima otkrio što se događalo u kući tijekom tri tjedna, koliko je tamo boravio.

Nakon što je napustio Big Brother kuću, arhitekt Juraj Golubiček na Instagramu je odgovarao na pitanja gledatelja i obožavatelja i otkrio detalje koji su se dogodili u BB kući, ali nisu prikazani.

Komentirao je i svoje bivše sustanare i rekao je kako bi volio da Ana pobjedi te misli da je i Tomislav favorit, a u kući se dobro slagao s Orkyjem, Zebom i Antonijem. Kaže kako se u kući atmosfera pokvarila kada su u kuću ušle Lidija i Lili, za koju kaže da mu je najmanje draga.

– Lili je manipulatorica i žena koja je nedokazana. Nitko unutra nije zločest, samo su me neki stanari živcirali više, a neki manje – rekao je Juraj.

Anezi mu očito nije jedna od dražih stanarki i za nju kaže: – Anezi je kao hladnokrvni ubojica. Koliko god se stječe dojam da super analizira ljude, toliko nekada ispadne plitka i radi probleme oko sitnica. Anezi je dosadnija uživo nego na ekranu.

Otkrio je i kako je Ana ošamarila Antonija nakon što su se porječkali i tada su svi stanari stali na Aninu stranu i kaže da je bila u pravu kad ga je ošamarila.

Jedna od dražih stanarki mu je Lucija i za nju kaže da je mlada, ali duša joj je stara jer odlično čita ljude i njihove karaktere. Za Nikolu kaže da je neduhovit,  ali odličan kuhar. U kući su mu najviše nedostajali utezi i automobil, a kad je izišao, u McDonald'su ga je jedan dečko tražio autogram.

Ne razmišlja o tome je li sve u BB namješteno i tri tjedna boravka u kući bila su mu sasvim dovoljna. 

1/11

Komentara 19

Avatar tetina
tetina
13:57 19.02.2018.

Na sto spade ivaj VL a nekad tako ozbiljan list . Ili promovira srbe ili pise o ovim debilanama sa ovih denilnih tv kuca

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:42 19.02.2018.

Koji profil ljudi gleda Televizije poput RTLa i N1 ?

AD
adler77
14:17 19.02.2018.

Hebe mi se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije