Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

BB Dubravka prije osam godina izgledala je puno drukčije

Dubravka Ujević Veron
Foto: RTL/Screenshot
1/3
21.02.2018.
u 09:52

Dubravka je objavila dvije fotografije stare osam godina, na kojima pozira s poznatim hrvatskim modnim kreatorom Jurajom Zigmanom. Dubravka tada nije imala crnu kosu s plavim pramenovima, nego neštu dužu crvenu kosu.

Stanarka BB kuće Dubravka Ujević Veron (47) jedna je od najstarijih, ali i najzanimljivijih ovogodišnjih stanarki. Dubravka se ističe posebnom frizurom, a kako se može vidjeti na njezinom Facebook profilu, nekad je izgledala potpuno drukčije.

Dubravka je objavila dvije fotografije stare osam godina, na kojima pozira s poznatim hrvatskim modnim kreatorom Jurajom Zigmanom. Dubravka tada nije imala crnu kosu s plavim pramenovima, nego nešto dužu crvenu kosu. Na sebi je nosila jednu od Zigmanovih haljina, a pokraj fotografija napisala je kako joj je Juraj omiljeni kreator.

Foto: Facebook/ Naš potok

Podsjetimo, Dubravka je rođena u Vinkovcima, no živi u Zagrebu. U braku je s 12 godina mlađim Darijanom Škrbićem, a da je uvijek bila zanimljiva muškarcima, otkrila je kada je rekla da je jednom, dok je hodala ulicom, izazvala lančani sudar.

Dubravka je u kuću ušla kao članica tajne obitelji Ban, no čini se kako je tajnom zadatku došao kraj. U sinoćnjoj emisiji Max i ona rekli su Big Brotheru kako odustaju od zadatka.

Zanimljivo, nakon objave ovog teksta, Dubravkin profil izbrisan je s Facebooka.

Dubravka Ujević Veron
1/23

Komentara 1

WE
westsouth
10:28 21.02.2018.

prije 15 je izgledala jos drugacije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije