Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Lidijin suprug oglasio se o navodnom flertu sa stanarkama BB kuće

Foto: RTL
1/3
22.02.2018.
u 13:34

Ne znam zašto je to Lidija ispričala, ali ja te žene ne poznajem, kaže Lidijin suprug Marko

Nakon što je Lidija sustanarkama u Big Brother kući povjerila kako su Dubravka i Ljiljana žene s kojima se njen suprug neko vrijeme dopisivao te ima  njihove fotke u mobitelu, za RTL je o ovoj "aferi" svoju stranu priče iznio i Lidijin suprug Marko.

- Ne znam zašto je to Lidija ispričala, ali ja te žene ne poznajem. Imao sam prije profil na toj stranici, ali više nemam. U Njemačkoj sam gdje radim i uopće ne gledam Big Brother - rekao je Marko. Dodaje kako o situaciji u BB kući informacije dobije putem interneta i članaka o Big Brotheru.

- Tu i tamo pročitam neki članak, tako da sam vidio i ovaj o Lidijinim izjavama, ali iskreno nije me to šokiralo. Navikao sam na svašta - veli Marko.

Lidija, kojoj je nadimak Ribica, supruga nije obavijestila da se prijavila u reality show i da postaje sudionica istog.

1/23

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije