Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Ovaj stanar je omražen u BB kući, dobio je 16 bodova za ispadanje

Svi stanari su večeras nominirali javno, a na kraju večeri Antonija je gledateljima poručila kako i oni imaju šansu postati stanari BB kuće. Moraju snimiti video u kojem će se predstaviti, a kasnije će sadašnji stanari odlučiti s kim od gledatelja žele dijeliti BB kuću.
18. veljače 2018. u 22:35 3 komentara 8708 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/9

Zanimljiv je tjedan iza stanara Big Brother kuće, bilo je svađa, seksi plesa, ispadanja stanara, novih stanara, a zanimljiva im je bila i ova večer u kojoj je dvoje stanara izašlo iz kuće i nominacije su bile javne

Big Brother Lidijin suprug ne zna da je ona u BB-u, a Lili je u kući zbog dobitka i zabave

Za večeras Big Brother najavljuje i nova iznenađenja. Osim Anezi i svi ostali stanari morati će nominirati javno. Nakon što stanari kažu razlog nominacije, čini se, kako će, upravo ova večer dodatno začiniti međuljdske odnose.

Antonija Blaće najavila je kako večeras iz kuće izlazi dvoje stanara. Voditeljica je sve nominirane stanare pozvala da se ustanu i na kraju je Juraju rekla da pokupi svoje stvari jer on izlazi iz kuće. Gledatelji na Facebooku Big Brothera komentiraju kako su razočarani što je arhitekt Juraj Golubiček izašao iz kuće. 

Kada je izašao iz kuće Juraj je Antoniji rekao:

- Očekivao sam danas, imao sam osjećaj da ću izaći. Iskustvo je fenomenalno, tri tjedna je taman, sve drugo je udaranje na živce i čisto preživljavanje. Orky, Zebo i Tomislav i Renči i Antonia su ljudi s kojima ću ostati u dobrim odnosima. Morao sam imati neko razdoblje za sebe i zato sam se često povlačio u sebe. Nominacije mi nisu teško padale. 

Dodatni bod prije glasovanja u nominacijama Juraj je dao Tomislavu. Kaže da ga tako želi barem malo spasiti jer je Tomislav stalno nominiran. 

Antonija je stanare obavijestila kako će večeras kuću napustiti još jedan stanar. Gledatelji su odlučili da Daniel Tomić zvani Zebo napušta kuću.

- Super sam, odlično. Htio sam izaći danas. Bilo mi je teško a od početka sam planirao biti samo dva tjedna - rekao je Zebo kad je napustio Big Brother kuću. Počele su javne nominacije. Nominirano je osam stanara, a to su Tomislav, Ana, Nikola, Matija, Bojan, Orky, Anezi i Luka Rok. Stanari su nominirali javno i ovo su njihova objašnjenja o nominacijama i bodovi koje su dali nominiranima, a najviše bodova za ispadanje, čak 16, dobio je Nikola.  

Anezi je nominirala Luciju i dala joj dva boda, a drugi stanar kojeg je nominirala je Matija. Nema konkretne razloge, kaže kako se s Matijom još nije dovoljno upoznala. Matija je nominirao Orkyja i Nikolu.

Bojan kaže kako njegova dva boda idu Nikoli jer mi nije pretjerano zabavan i jedan bod ide Luki jer je sabotirao plesnu točku i nije poštivao pravila kuće. Ana je dao boda dala Matiji jer s njim ovaj tjedan nije puno pričala i misli kako nemaju zajedničkih tema, a jedan bod je dala Anezi jer ju je osuđivala. Nikola dva boda daje Matiji i jedan bod Luki jer je sabotirao ples.  Anči je dva boda dala Nikoli jer joj se ne sviđa i jedan bod je dala Bojanu. 

Luka Rok je dao dva boda Nikoli jer mu je u njegovom društvu dosadno, a jedan bod ide Bojanu jer se ovog tjedna po njegovom mišljenju  nije dovoljno trudio oko tjednog zadatka. Orky je dva boda dao Nikoli jer ima glupe fore, a jedan bod je dao Matiji. 

Lucija je dva boda dala Anezi, a Bojanu je dala jedan bod jer smatra da je neiskren. Antonio dva boda daje Matiji, a jedan bod je dao Bojanu jer smatra da nije dovoljno iskren. 

Dubravka je dala dva boda Orkyju jer nisu puno razgovarali, a Luki je dala jedan bod jer je htjela vidjeti njegov striptiz. Marijan jedan bod daje Luku jer se nije pridružio u plesnoj točki, a Nikoli je dao dva boda jer nije poštivao dogovor i nije za ekipu.

Tomislav je dao bod Anezi jer sve razgovore svodi ne muško ženske odnose, a tri boda je dao Nikoli jer je došao zadnji. Ljiljana je dva boda dala Nikoli jer želi da raste više u životu, a drugi bod dala je Orkyju. Lidija je dala bod Matiji i dva boda Bojanu jer nisu uopće komunicirali. 

Na kraju emisije Antonija je gledatelje obavijestila da i oni mogu postati stanari Big Brother kuće, a tko bi od gledatelja mogao postati novi stanar odlučit će sadašnji stanari. 

Novi tjedni zadatak je obaranje Guinnessovih rekorda. Stanari su podijeljeni u dva tima, a vođe timova su nove stanarke Lili i Lidija. 

1 / 11
Čim je ušla u Big Brother kuću 24-godišnja Ana Kovačec izazvala je veliki interes sustanara.
Big Brother Upoznajte novu BB stanarku: Ovisna je o mobitelu, a ne voli bahate ljude Ana Kovačec BIG BROTHER Cure ljubomorne – svi dečki 'padaju' na novu stanarku! Big Brother Stanari zanemarili higijenu, većina ima infekciju
Bojanje stana
PROLJETNI RADOVI
Osnovni "šljakerski" pribor za ličenje zidova koji bi svi trebali imati doma
PBZ
#OSTAJEMDOMA
Plaćaj račune i upravljaj svojim financijama online: savjeti za organizaciju bez odlazaka u poslovnicu banke
  • Avatar U_hljeb U gsg vg
    U_hljeb U gsg vg:

    Napustite javni prostor..... koji bol..... i koje skriveno oglašavanje.... propade vam događaj sezone.... niko neće da gleda....

  • Avatar ivo587
    ivo587:

    Kad je nešto isfurano onda je isfurano. Al tolke tekstove pisati o tome je nepotrebno, niko normalan nit to gleda nit čita. To je sve fejk.