Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Istina isplivala na površinu: Evo što Luka zbilja misli o Anezi!

Foto: RTL
1/4
27.02.2018.
u 08:39

Luka Rok i Anezi su se posvađali i on joj je rekao kako nije dosljedna osoba

Svađe u Big Brother kući sve su češće, a svađi koja se dogodila jučer nitko se nije nadao. Naime, posvađali su se Anezi i Luka Rok.

- Slušam te i ne vjerujem što pričaš! To nema veze s Antonijevom izjavom nego s tvojim ponašanjem! Ja prvi nisam za to da se mi ovdje žvalimo i ne znam što. Tko te ignorira zadnjih par dana? Ja tebe ili ti mene? Tko koga dira? Ajde plači malo! - ljutito je izgovorio Luka Anezi, kojoj zamjera nedosljednost.

- Bojan je bio u pravu da nisi dosljedna osoba! Nisi dosljedna osoba! - nastavio je Luka napadati Anezi, aludirajući da pjevačica mijenja mišljenje.

- To tvoje ponašanje je na razini idiota. Ovo nije nikakva ljubomora, nego moraš biti dosljedna onome o čemu govoriš nastavio je Luka nizati uvrede.

- Budi pjevačica i promoviraj se kako god hoćeš, ali nemoj mene uplitati u ta svoja sranja! - odbrusio je Luka Anezi.

1/50

 

Komentara 2

SX
sudbina x
08:54 27.02.2018.

Ova Anezi je prava zmija...Ja samo čekam čim otvori usta kako će zasiktati zmijskim jezikom...Svi imamo razičite ukuse ali ne znam kako se netko može u to zaljubiti...?

BA
Barba1980
09:06 27.02.2018.

Da li su ovo sponzorirani , odnosno ,plaćeni članci? Ako jesu treba to naznačiti a ako nisu onda Večernji je postao obični šund...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije