Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Matija napustio BB kuću: Uvrijeđen sam, pokraj Nikole koji mrzi pedere, ispao sam ja!

Matija
Foto: RTL
1/6
25.02.2018.
u 22:33

Iako je Anezi na početku showa imala najmanje glasova gledatelja, čini se da su se njeni glasači ujedinili i spasili je od ispadanja. Plavi tim pobijedio je u tjednom zadatku, pa je idućeg tjedna nominiran crveni tim

Tjedan prepun drame i stresnih zadataka je iza stanara, a što ih dalje očekuje, doznat ćemo već večeras, u petoj emisiji Big Brothera uživo.

Četvrti tjedan u BB kući prošao je u znaku tjednog zadatka ''Obaranje Guinnessovih rekorda''.  Stanari su bili podijeljeni na crveni i plavi tim te se natjecali međusobno, pokušavajući oboriti različite zanimljive rekorde. Nakon svakog odrađenog dnevnog zadatka, pobjednici sraza pripisali bi si nove bodove na tablici.

Međutim, osim što su se dobro zabavljali, ovaj je zadatak za stanare bio i svojevrsni teret! Naime, tim koji na kraju tjedna na tablici bude imao više bodova, osigurat će si imunitet sljedećega tjedna, dok će gubitnici biti izravno nominirani.

Osim rezultata tjednog zadatka, kao i svaki put dosad, očekuje nas još napetosti jer će netko od nominiranih stanara, odlukom gledatelja, večeras zauvijek napustiti show!

Antonija je na početku emisije objavila kako trenutačno najmanje glasova ima Anezi! Ipak, čini se da su je njeni glasači u posljednji trenutak spasili, budući da je Antonija objavila kako kuću napušta Matija!

- Uvrijeđen sam, pokraj ljudi koji su dali izjave na  televiziji da mrze pedere, ispao sam ja. Ne moram sebe braniti, znam tko sam. Nikola je non-stop vrijeđao, ne samo mene, nego i druge stanare.  Njegovo vrijeđanje trebalo je rezultirati da ga se izbaci i bez gledatelja. Gledatelji najmanje mogu vidjeti istinu. Išla mi je na živce i Dubravka, osoba koja se s mladim dečkom valja po krevetu. Vrijeđala je i Marijana - rekao je Matija i dodao kako je najpodmuklija osoba  Lucija.

- Ana je svakako agresivna, rekla je Lili da će i LIli dati šamar, a Antonio je prijetio da će me vani razbiti jer se tuširam dva puta dnevno - dodao je Matija i dodao kako mu je najbolja stanarka Anezi.

- Anezi je izvrsna cura, jako je puno sprdaju sa strane, pogotovo Lucija, zato jer je ne žele pratiti. Oni vole biti površni. Bojan je OK, Marijan mi se svidio kao čovjek, on priča sa mnom kao sa čovjekom - kazao je Matija i kao najveće favorite za finale istaknuo Anezi, Luku, Bojana i Anu.

U goste je Antoniji stigao i Bojanov mlađi brat Rodoljub. Kazao je kako je on temperamentniji u stvarnom životu te da od njega gledatelji ne mogu očekivati neko 'ludilo'.

Antonija je objavila i rezultate tjednog zadatka. Plavi tim pobijedio je u obaranju Guinessovih rekorda i poznavanju Hrvatske rezultatom 14:10, i tako zaradio imunitet od nominacija. Big Brother je pozvao Crveni tim da izaberu jednog od njih koji će biti pošteđen nominacija. Crveni tim odlučio je da to bude Lidija, pa su ovaj tjedan nominirani Anchy, Nikola, Orky, Lucija, Tomislav i Ana.

Nakon Matijinog ispadanja Big Brother je pozvao u ispovjedaonicu članove lažne obitelji. Pitao ih je kako se osjećaju nakon Matijinog ispadanja. Marijan je rekao da su mogli još malo izdržati kao obitelj, a Nikola je dodao da mu nije žao.

Antonija je dodala kako ćemo idućeg tjedna gledati "Spačku TV". Big Brother je stanarima rekao kako će morati izabrati novog stanara. Javljali su se kandidati svih profila, a stanari će svaku večer gledati prijave i odabrati jednog koji će ims e pridružiti iduće nedjelje.

Big Brother je stanarima nakon emisije uživo pustio i prvu prijavu - Alena iz Velike Gorice. Alen je pokušao biti duhovit i rekao je kako će biti "Zebo broj 2", no to ih nije dojmilo. Sljedeća kandidatkinja je Iva iz Dubrovnika, koja živi u Dubrovniku. Željela bi doći u Big Brother da "odmori živce, te da proba nešto novo". Prijateljica joj je Tanja Jovanović, natjacetaljica iz prve sezone.

- Ja sam "crazy mama" i vjerujem da bi se dobro slagali - kazala je Iva, majka troje djece.

Treći kandidat je Sandi iz jednog sela pokraj Vinkovaca, koji je pokušao nasmijati stanare. "Ako uđem u kuću, bit će zabavno", rekao je Sandi i nasmijao stanare, no Tomislav je rekao da ga "boli glava".

Vidjeli smo i video Sanje (29), koja je rekla da je jako lijena. Rekla je kako bi novac od nagrade podijelila stanarima za "alkohol i striptizete". Sudeći po reakcijama stanara, ona im se dosad najviše svidjela.

Franka iz Splita prepoznali su Tomislav i Lucija. "Ovaj je bio sa mnom na audiciji", rekao je Tomislav, no čini se kako se nije puno svidio ukućanima.

Ana iz Zagreba snimila je video u kojem se vozi automobilom, a stanari joj nisu vidjeli lice, pa su brzo odustali od nje.

Ana-Marija iz Velike Gorice radi kao hostesa i PR u nekoliko klubova, ima 30 godina.

Luciano iz Solina umjesto o sebi govorio je o drugim stanarima. O Ljiljani je napisao pjesmu, zatim je stanarima pokazao sliku Bojana kako izgleda bez brade, Luciji omiljeni klub, Anchy je pokazao fotografiju njenog psa, a zatim je otpjevao stih iz Anezine pjesme. Stanari su se složili da ga žele upoznati.

- Taktički je odigrao i odupevio nas - rekla je Lucija. Hoće li Luciano postati novi stanar BB kuće, ili će netko više oduševiti stanare, vidjet ćemo u danima koji dolaze.

Ključne riječi

Komentara 23

DU
Deleted user
23:17 25.02.2018.

Nekima treba objasniti da je peder karakterna osobina, kao recimo brisanje komentara, a ne spolna orijentacija.

MA
marsovka
21:41 25.02.2018.

Ovaj ispao , pa sve otrača, a nije ništa bolji .

Avatar markoii123
markoii123
07:51 26.02.2018.

Antonija izgleda bolje nego ikada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije