Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Pukla ljubav: Što je bio okidač svađe para koji se odlično slagao?

Foto: RTL
1/2
30.01.2018.
u 15:43

Ja sam joj rekla da je za mene jedna gospođa od 47 godina nekulturna', krenula je prepričavati Nikita Luciji svađu između nje i Bojane.

U Big Brother kući ruže su brzo prestale cvjetati. Jedan od spojenih parova - Bojana i Nikita, koje dijele istu ljubav prema životinjama i zbog toga se odlično slagale, sada su postale jedne od aktera svađa i razmirica u najpoznatijoj kući u Hrvatskoj.

'Ja sam joj rekla da je za mene jedna gospođa od 47 godina nekulturna', krenula je prepričavati Nikita Luciji svađu između nje i Bojane. Za to vrijeme, Bojana je u ispovjedaonici iznijela svoje mišljenje o njihovoj svađi rekavši da mlađi u kući očito smatraju da je za nju pregača i kuhača i da ona po njima ništa ne bi smjela reći što bi njih sablaznilo, a s druge strane, baš su oni ti koji stalno psuju kao kočijaši.

Što je bio prekidač svađe između Bojane i Nikite i zbog čega su toliko žustro reagirale, gledatelji će saznati večeras od 20 sati, na RTL-u.

Pogledajte galeriju: Ovo su ovogodišnji stanari BB kuće

1/17

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar ivo587
ivo587
17:26 30.01.2018.

Odmah idem gledat 📺, a poslije ću se🔫💉 i popit 💊.

DU
Deleted user
20:01 30.01.2018.

Prestrašno.

SL
slatix
17:11 30.01.2018.

Okidać je bio scenario koji tako zahtjeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije