Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

Pogledajte kako pjeva Anezi: u jednom spotu se skinula u umjetničke svrhe

Anezi
Foto: Promo
1/7
29.01.2018.
u 11:23

Rođena Istrijanka Alena je po struci upravna pravnica, no profesionalno se bavi pjevanjem. Iza nje je nekoliko pjesama, koje je za nju napisao Marko Tomasović, a posebno je zanimljiva pjesma "Samo najbolje želim ti"

Među natjecateljima ovogodišnjeg Big Brothera posebno se ističe Alena Nezirević - Anezi, koja je već prvog dana u kući pokazala svoje pjevačke sposobnosti. Iako su ukućani na početku bili zbunjeni kad im se predstavila svojim umjetničkim imenom, Anezi se vrlobrzo sprijateljila sa svima, a nakon što im je otpjevala "Mariu Magdalenu" od Doris Dragović, svi su pohvalili njen glas.

Rođena Istrijanka Alena je po struci upravna pravnica, no profesionalno se bavi pjevanjem. Iza nje je nekoliko pjesama, koje je za nju napisao Marko Tomasović, a posebno je zanimljiva pjesma "Samo najbolje želim ti", o kojoj smo lani pisali. Spot za ovu pjesmu snimljen je na nudističkoj plaži u Vrsaru.

 – Budući da sam i sama nudist, nije mi bilo teško skinuti se, a opet ne pokazati ništa. Konceptualno mi je bilo važno da se naglasak stavi na tekst pjesme – kazala nam je tada Anezi, koja je snimila dvije verzije ove pjesme, baš kao i dvije verzije pjesme "Da l' se sjetiš ikada"

Iako je dosad pjevala u raznim kombinacijama, nikad nije prihvatila ponudu da bude stalna pjevačica neke grupe, a to je objasnila svojom životnom filozofijom:

 – Za velike obaveze trebam potencijalno veliki biznis, a ne poznatu i relativno sigurnu konstantu. Život mi je dao priliku i vrijeme da duhovno evoluiram i rastem, da istinski spoznam tko sam, što zapravo želim biti i najvažnije – kako to želim postati – objasnila nam je Anezi.

Lani je snimila i spot za pjesmu "Pokaži mi put"  koji je napravila kao polaznica MPA akademije s ostalim polaznicima i predavačima.

Tada nam je rekla kako se nada prenijeti poruku da ne podilazimo krivim vrijednostima već da iskoristimo svoju inteligenciju i razne ljepote koje nam je priroda dala da svojim životom ispišemo priču koja će imati dublji smisao.

– Ne želim podlegnuti negativnim aspektima showbiza koji pjevačice većinom svodi samo na seksualne objekte – samouvjereno je rekla Anezi.

 

A post shared by Anezi (@anezi_official) on

 

Pjevačica je aktivna i na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje i fotografije s nastupa, ali i iz privatnog života. Tako smo doznali i da je ljubiteljica adrenalina, a prije nekoliko godina je ispunila i svoju veliku želju - skočila je padobranom iz aviona!

 

A free spirit does not like to be controlled, disturbed or dominated. It needs to be trusted from within and understood, so that it may be its true self. It is always sincere and ready to love deeply, but it doesn`t take any bullshit, so it`s hard to win its real acceptance. It loves the wind blowing through its being, feeling life. It knows its heart, and loves it well. The wild is within that heart. It knows passion and the passion that sets its spirit on fire. It becomes one with its love, braids it within that passion, and caresses the very heart and soul of the joy that is true to its nature! #skydive #myfirstskydive #hometown #vrsar #2013memories #croatia #anezi #freeyourspirit #fearless #liberatedwoman #vrsaru❤️ #vrsarinspires #goranratkajec #tandemjump #tandemskydive #adrenalin #adrenalinjunkie #nofearofdeath #fearless #higherstateofmind #egofree #powerofmind #naturelovers #childrenofthesky #desertrose #onlytheskyisthelimit #zivjetiljubavjedinijepraviput #openupyourheart #liveforreal #thewayofloveistheonlyrightway

A post shared by Anezi (@anezi_official) on

Pogledajte galeriju: Ulazak ovogodišnjih BB stanara u kuću

Anezi
1/50

Komentara 2

Avatar Ditter
Ditter
12:24 29.01.2018.

U roku šest sedam mjeseci, vidjet ćemo sisu doticne.. Ako ne sisu, a ono bar neki film tipa Severina .

Avatar Ditter
Ditter
12:10 29.01.2018.

šund ne komentiram!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije