Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

BB kuća dobila je novog stanara! Tko je on?

Zebo
Foto: Screenshot
1/2
30.01.2018.
u 12:28

Fanovi Big Brothera koji svakodnevno posjećuju forum.hr i ondje komentiraju zbivanja iz kuće, u njemu su prepoznali YouTubera Zebu, koji je prijašnjih godina postao poznat po humorističnim klipovima.

Big Brother je jučer dobio novog stanara umjesto izbačenog Aleksandra Neradina. Premda s RTL-a još uvijek nema službene potvrde, sinoć se u prijenosu uživo na RTL Playu mogao vidjeti novi stanar u crnoj majici.

Fanovi Big Brothera koji svakodnevno posjećuju forum.hr i ondje komentiraju zbivanja iz kuće, u njemu su prepoznali  YouTubera Zebu, koji je prijašnjih godina postao poznat po humorističnim klipovima. Među njima je dosta vulgarnih videa, kao što su oni u kojima zove prostitutke i raspituje se o njihovim uslugama, a zanimljivo je da je u tim razgovorima sudjelovala i njegova baka. Zebin kanal ima 64 tisuće pretplatnika, a možete ga pogledati OVDJE.

Pogledajte galeriju: Ovo su ovogodišnji stanari BB kuće

Zebo
1/17
Ključne riječi

Komentara 6

ZA
!zagreb!
12:50 30.01.2018.

Tko su ti ljudi. Ekspertna radna skupina za obrazovnu reformu. Da li su svi predloženi od vlade?

IC
ico3
14:56 30.01.2018.

smece ko i voditeljica.

Avatar ivo587
ivo587
13:51 30.01.2018.

On je 🆕🚹🆒❗

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije