Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIG BROTHER

BB Marijan zbog ljubavi vratio se iz Australije, a onda je ostavljen

Marijan Lisak
Foto: Screenshot/RTL
1/3
30.01.2018.
u 09:29

– Dugo sam s Maxom pričao o njoj i mogu samo reći da mu nije bilo lako. Nažalost, moj prijatelj Max zaljubljive je prirode i dao bi cijelo srce svojoj djevojci, pa bi tako i požurivao njihova druženja, što bi i rezultiralo rastancima. Max se brzo zaljubi pa razočara! – rekao je Richard

Marijan Lisak, najstariji stanar Big brother kuće, već nakon ulaska otkrio je kako nema sreće u ljubavi te kako mu je 23-godišnji sin sve na svijetu. Marijan nije mogao pronaći zajednički jezik s njegovom majkom, ali ni s djevojkom nakon  nje.

– Prošao je rat, zbog ljubavi se iz Australije vratio u Hrvatsku, a onda je ostavljen! On je prava dobričina i zato mu tako ide u životu! – kazao je njegov najbolji prijatelj Richard Selihar za RTL..

Naime, Marijan se prije desetak godina vratio u Stubičke Toplice upravo zbog srodne duše za koju je mislio da će s njom uspjeti izgraditi život. No, zaljubljivi Max nije primijetio znakove preljuba i manjka strasti, što je i razlog zašto su se odlučili pozdraviti i krenuti svatko svojim putem.

– Dugo sam s Maxom pričao o njoj i mogu samo reći da mu nije bilo lako. Nažalost, moj prijatelj Max zaljubljive je prirode i dao bi cijelo srce svojoj djevojci, pa bi tako i požurivao njihova druženja, što bi i rezultiralo rastancima. Max se brzo zaljubi pa razočara! – rekao je Richard, koji s Maxom dijeli ljubav prema motorima.

Max je bio pripadnik 1. gardijske brigade Tigrovi, kasnije ATJ Lučko, a Richard 4. gardijske brigade Pauci. BB stanar dva puta bio je ranjen i prošao osam operacija, a ono što ga izdvaja od drugih jest činjenica da je okružen dobrim prijateljima koji su bili uz njega cijelo vrijeme.

– Max je vrlo draga osoba, veliki dobričina i to je razlog zašto ga svi obožavaju! – kazao je Richard koji ga nikad nije vidio ljutitog.  Osim što bajker toplog srca u Big Brother kući želi promijeniti stavove ljudi o bajkerima, volio bi jednog dana biti sretan i pronaći ljubav za cijeli život. 

Pogledajte galeriju: Ovo su ovogodišnji stanari BB kuće

Marijan Lisak
1/17
Ključne riječi

Komentara 4

BR
BrkX
11:00 30.01.2018.

I sad ga zovu tuzni klokan. Evo placem schmrtz....

KM
kmerotrijeb
11:49 30.01.2018.

Tko prati BB, a pogotovo koga zanima životopis bezveznjaka koji se unutra krevelje, zreo je za psihijatriju...

DO
domazl
09:42 30.01.2018.

U BB će sigurno naći pravu. Možda i pravoga, ovisno o rodnom opredjeljenju osobe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije