Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

'Baksuzni' par ipak otkrio da ima zajedničku prošlost

Foto: RTL
1/7
28.01.2018.
u 16:30

Ana Marković i Antonio Orač iz Bjelovara dobri su poznanici, a Antonio je u ispovjedaonici otkrio kako je Ana zaručnica njegova prijatelja te da je čuo trač kako Ana voli "švrljati" okolo.

Nakon ulaska u show, Anu Marković i Antonija Orača iz Bjelovara Big Brother je proglasio ''baksuznim'' parom, a na pozornici studija voditeljici Antoniji Blaće nisu željeli previše otkriti znaju li se dobro ili ne.

Tako su samo šturo rekli da se znaju iz Bjelovara odakle oboje dolaze. No, tomu baš i nije tako. Kada su ušli u kuću te kada je Big Brother u ispovjedaonicu pozvao Antonija, upitao ga je kakva mu je partnerica i što o njoj zna od prije. Iako se Orky prvo izvlačio da je slabo zna, uz inzistiranje Big Brothera brzo mu je otkrio kako stvari uistinu stoje. Otkrio mu je da Anu zna jer je zaručena za njegova prijatelja te da je čuo da je voljela ''švrljati'' okolo.

Na kraju je ipak zaključio kako ne zna treba li vjerovati tračevima koji kruže. Je li Antonio uistinu sve otkrio Big Brotheru o njihovu odnosu, gledatelji će doznati u večerašnjoj emisiji od 22.30 sati.

1/50

Komentara 10

DU
Deleted user
16:52 28.01.2018.

Kaj je to baksuzni? To ne postoji.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
06:21 29.01.2018.

smeće na smeće

Avatar jest
jest
00:59 29.01.2018.

Tko god ima IQ veći od postotka alkohola piva, neće gledati to trovanje mozga. Pa ako držite da niste odveč mudri, slobodno gledajte tu kapitulaciju pameti, duha, razboritosti i čestitosti. Dno dna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije