Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Big Brother

Ana-Marija i Bojan opustili se na romantičnoj večeri: Ti si meni sve

Foto: RTL
1/4
30.03.2018.
u 14:48

Bojan i Ana-Marija uživali su nasamo, dijelili si komplimente te se zabavljali uz odličnu glazbu

Stanari su se vratili u školske klupe, a svojim simpatijama u kući trebali su napisati sastavak. Bojan je jedini sastavak pisao Big Brotheru, a ne svojoj, kako je priznao u ispovjedaonici, očitoj simpatiji – Ana-Mariji.

Siščanin je odlučio iskupiti se Ana-Mariji večerom u tajnoj kući. – Što radiš večeras? Idemo na spoj – poručio joj je. Zaljubljenoj Velikogoričanki poziv je odlično sjeo te se u sobi pripremila za svoju prvu romantičnu večeru u Big Brotheru.

Bojan i Ana-Marija uživali su, dijelili si komplimente te se zabavljali uz odličnu glazbu. Simpatije nisu skrivali, a Ana-Marija je priznala da joj se sviđa što Bojan zna plesati.

– Ti si meni sve – društvo, sreća, mržnja, ljutnja, kreten... – poručila mu je s čašom vina u ruci. No sve nesuglasice pale su u zaborav na prve taktove reggaetona. Bojan i Ana-Marija zavodljivo su micali bokovima, grlili se i šaputali si dvosmislene poruke.

– Zadržat ću se u uspravnom položaju – našalio se Bojan, a Ana-Marijino lice otkrivalo je koliko joj se on zaista sviđa. Ipak, 30-godišnjakinja smatra da se Bojan nije dovoljno opustio jer ne može ignorirati kamere u kući.

– Nisam rekao da prestaneš ili da mi smeta, ili da mi ne smeta... – odgovorio je na njezino zavođenje. Kako je prošao prvi spoj Ana-Marije i Bojana, tko se kome koliko sviđa, kako se odvila situacija i je li pao prvi poljubac, doznajte u večerašnjoj dnevnoj emisiji Big Brothera od 23.10 na RTL-u.

Komentara 9

TR
trabant7
15:59 30.03.2018.

Koga briga.

TR
tratincica68
14:59 30.03.2018.

prdara

Avatar PLEN_KI_MOON
PLEN_KI_MOON
15:45 30.03.2018.

Stvarno mi je žao Anamarije da se zalijepila za ovog lika totalno mračnog,hladnog,proračunatog,bahatog,arogantnog.... Ona je pak draga,topla,srdačna... Bogi pak zapeo za Anezi koje je... ma svašta a ništa normalno... Bogi i Anamarija a Anezi i Bojan bi bili par ali priroda često zabrlja negdje!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije