Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obična mama

Beyoncé zna da je majčino mlijeko najbolje pa kćer doji i u javnosti

'Image: 0119574944, License: Rights managed, Restrictions: 004, New mom, Beyonce gives a big smile as she carries her her daughter Blue Ivy Carter (b. January 7, 2012) in a leopard print Alice Baby Bj
'MARIO MAGNANI'
02.03.2012.
u 21:00

Sa svojim djetetom pjevačica se bezbrižno šeta Manhattanom i razmišlja o ulozi u mjuziklu autora serije 'Glee'

Presretna mama Beyoncé ne odvaja se od svoje kćerčice. Prošli vikend, prvi put od rođenja Blue Ivy prije dva mjeseca, pojavile su se u gradu i od tada svaki sunčani trenutak iskoriste za šetnju Manhattanom.

Obična Njujorčanka

Nimalo glamurozna, odjevena poput prosječne Njujorčanke u kožne hlače i tamno plavu parku, vidno sretna i preporođena majčinstvom, Beyoncé svoju curicu nosi umotanu u maramu leopard-uzorka. Ne obazire se na poglede slučajnih prolaznika i škljocanje fotoaparata, a dva metra iza nje hoda njen zaštitar. Opuštena je i Ivy želi odgajati slobodno. Za svoju bebu hoće sve najbolje pa, kada ogladni i zaplače, bez obzira na kojem se mjestu nalazile, doji je svojim mlijekom. Poslije šetnje cure su s tatom Jay-Zijem otišle u restoran Saint Ambroeus, gdje je Beyoncé, tvrde očevici, prvo razotkrila grudi, zatim se zaogrnula maramom i nahranila kćer. U restoranu su ostali samo pola sata jer mama se poslije seanse dojenja nije osjećala dobro.

Da oko svoje djevojčice ne žele stvarati medijsku pompu, roditelji su dokazali i prošli mjesec. Naime, umjesto da za milijunsku svotu prve fotografije svojeg djeteta prodaju nekom magazinu, njene i svoje zajedničke intimne fotografije objavili su na blogu posvećenom Blue Ivy.

Traži 283 mil. kn za show

Na djetetu nisu zaradili. Ali Beyoncé već razmišlja o nastavku karijere i unosnim poslovima. Ryan Murphy, kreator serije "Glee", ponudio joj je ulogu u glazbenom filmu "One Hit Wonders" čija radnja prati živote pjevačica u srednjim godinama koje pokušavaju vratiti staru slavu osnivanjem ženskog benda. Ako prihvati ulogu, kolegice na setu bit će joj Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz i Reese Witherspoon.

Osim toga, i Simon Cowell ponudio joj je da bude članica žirija showa "X Factor". Za svoj pristanak i sudjelovanje u showu tražila je vrtoglavih 283 milijuna kuna, što je iznos veći od budžeta cijele emisije. I sam Simon šokirao se čuvši njenu brojku, ali Beyoncé je tako velika zvijezda da je želi u svojoj emisiji makar i pod tako skupim uvjetima.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Machak
09:01 03.03.2012.

Da to ne radi ne bi dospjela u medije. Čisti egzibicionizam.

BK
B Kosa
21:24 02.03.2012.

Odavno u SAD doktori vrse kampanju da majke hrane bebe vlastitim mlijekom i mnoge to i rade i na javnim mjestima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije