Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj

Beyonce ovu tajnu o svom ocu čuva od javnosti

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.11.2017.
u 18:04

Pjevačica nije u kontaktu s tatom Matthewov Knowlesom koji sa striptizetom ima sedmogodišnju kći koju nikada nije priznao, a ni Beyonce

Beyonce od javnosti čuva veliku obiteljsku tajnu. Naime, kako poznata pjevačica ima polusestru koja je njen otac dobio u vezi sa ženom koja je puno mlađa od njega, a Radar Online sada je otkrio kako je riječ o 33-godišnjakinji koja je uhićena zbog prostitucije.

U ekskluzivnom intervju za Radar mama Beyonceine polusestre  ispričala je svoju tužnu prošlost. DNK test pokazao je kako je malena Koi, kojoj je sada sedam godina, zbilja kći Beyonceinog tate Matthewa Knowlesa i 33-godišnje TaQoye Branscomb bivše striptizete. 
Zbog prostitucije TaQoya je dva puta bila u zatvoru, a sada pokušava dovesti svoj život u red. Sada radi kao agentica nekretninama i za Radar Online kaže:

- Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i počela sam spajati lijepe žene s uspješnim i bogatim poslovnjacima i sve je na kraju završilo tako da sam dva put uhićena zbog bavljenja prostitucijom. Nakon toga odlučila sam da se više neću baviti time.

Matthew nikada nije priznao Koi, a od Beyonceine mame se rastao 2009. godine kada je saznala da ima aferu i da će dobiti dijete. Nakon što su joj se roditelji rastali  Beyonce je prekinula sve odnose s tatom. 

beyonce
1/9

Komentara 2

BR
branko13
20:47 15.11.2017.

svi znaju tko je ona. Deklarirana satanistica fuuuuuuj

Avatar Charlie1
Charlie1
22:43 15.11.2017.

Ovu tajnu čuva od javnosti... ali je objavi Večernji list! Omg, pa ja sam stvarno debil kad još otvaram ovaj portal...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije