Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LAVICA NALA

Beyonce predvodi zvjezdanu ekipu nastavka 'Kralja lavova'

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
Autori: Hina, Vecernji list
02.11.2017.
u 14:38

Glas likovima iz "Kralja lavova" dat će još Chiwetel Ejiofor (Scar) i Seth Rogan (Pumba). James Earl Jones će igrati Mufasu, kao i u originalu iz 1994. Britanski komičar John Oliver izabran je za ulogu Zazua, kojemu je glas u prvom filmu posudio Rowan Atkinson.

Američka pjevačica Beyonce igrat će naslovnu ulogu u remakeu Disneyeva hita "Kralj lavova", prenosi BBC. Svjetska pop zvijezda posudit će glas lavici Nali, dok će glavni lik Simbu utjeloviti Donald Glover.

Beyonce je na Facebooku potvrdila glasine o tome da će se uključiti u projekt.

Glas likovima iz "Kralja lavova" dat će još Chiwetel Ejiofor (Scar) i Seth Rogan (Pumba). James Earl Jones će igrati Mufasu, kao i u originalu iz 1994. Britanski komičar John Oliver izabran je za ulogu Zazua, kojemu je glas u prvom filmu posudio Rowan Atkinson. Prikazivanje ""Krava lavova" najavljeno je za srpanj 2019., a režirat će ga Jon Favreau, redatelj "Knjige o džungli".

"San svakog redatelja je skupiti tako talentiranu ekipu i oživjeti tu klasičnu priču", rekao je Favreau u priopćenju.

VIDEO Bile su najljepše glumice Hollywooda i onda su lice uništile botoksom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije