Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakašnjela reakcija

Snimka koja je nasmijala svijet: Pogledajte kako je Beyonce reagirala nakon što je Serena osvojila Wimbledon!

beyonce
Foto: Press Association/Pixsell
1/9
12.07.2016.
u 09:15

Nakon što je stvar na terenu bila riješena i još jedna pobjeda upisana u karijeri Serene Williams, brojna publika digla se na noge i počela pljeskati pobjednici. Svi osim Beyonce...

Pop-diva Beyonce sa svojim suprugom Jay Z-jem bodrila je svoju prijateljicu Serenu Williams s tribina na u posljednjem meču Wimbledona u kojem je Serena porazila Angelique Kerber. 

Snimka koja prikazuje trenutak u kojem je Williams osvojila sedmi naslov Wimbledona postao je pravi hit na internetu i to zahvaljujući zbunjenoj reakciji Beyonce. 

Nakon što je stvar na terenu bila riješena i još jedna pobjeda upisana u karijeri Serene Williams, brojna publika digla se na noge i počela pljeskati pobjednici. Svi osim Beyonce koja isprva nije uopće shvatila što se dogodilo. 

Kamere su ju ulovile kako zbunjeno gleda što se događa, a tek nakon nekoliko trenutaka ustala je i Beyonce i zapljeskala Sereni. 

Ova snimka brzo se proširila internetom, a brojni fanovi slavne pjevačice zaključili su da je Beyonce došla navijati, a nema pojma o tenisu. 

>>Beyoncé: Ne trebamo sućut, već želimo da se naši životi poštuju

Komentara 6

KN
knezevic3d
11:48 12.07.2016.

o cemu vi...kakva snimka...zena se najnormalnije ponasa

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:45 12.07.2016.

No, dobro...kašnjenje je bilo svega 2-3 sekunde...Ne vidim u tome nikakav problem.

LO
loza45
10:09 12.07.2016.

ne kontam nidje veze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije