Naslovnica Showbiz Zvijezde

Beyonce pokazala besprijekornu figuru samo 4 mjeseca nakon poroda

- Imaj milosti! Pa kako? Nedavno si rodila blizance - bio je jedan od brojnih komentara, a drugi je pitao kako može imati troje djece i izgledati kao bomba.
12. listopada 2017. u 18:05 1 komentara 1115 prikaza
Beyonce
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/9

Iako je prije četiri mjeseca rodila blizance Rumi i Sir, pop zvijezda Beyonce (36) danas izgleda kao u najboljim danima. Pjevačica je danas na svom Instagram profilu objavila fotografije i video na kojima se vidi njena besprijekorna figura.

beyonce Imaju razlog Beyonce i Jay-Z konačno objasnili zašto su blizancima dali čudna imena

Beyonce prati čak 107 milijuna ljudi, a odmah nakon objavljivanja dobila je skoro 4 milijuna likeova, i puno oduševljenih komentara.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

- Imaj milosti! Pa kako? Nedavno si rodila blizance - bio je jedan od brojnih komentara, a drugi je pitao kako može imati troje djece i izgledati kao bomba. Podsjetimo, Beyonce i Jay Z su i ponosni roditelji petogodišnje kćerkice Blue Ivy.

Mame joj zavide Beyonce ima malu vojsku dadilja koje joj čuvaju djecu Ponosna mama Beyonce svijetu pokazala svoje blizance i otkrila kada su se rodili beyonce Ženskaroš Jay Z objavio novi album i u pjesmama se ispričao Beyonce za nevjeru

VIP izdvaja za Vas