Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert u hotelu

Beyonce nakon pet godina pauze nastupa u Dubaiju, a pjevat će za 24 milijuna dolara

FILE PHOTO: 50th NAACP Image Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/29
20.01.2023.
u 07:00

Beyonce bi koncert u hotelu Atlantis Royal trebala održati ovoga vikenda, no samo za osobe s VIP ulaznicama, a najavljen je i veliki vatromet.

Glazbenica Beyonce (41) tijekom proteklih pet godina povukla se iz svijeta nastupa i koncerata, a sada je otkriveno gdje se može čuti i vidjeti ponovno. Glazbenica je pristala nastupiti u Dubaiju, a honorar koji će za njega dobiti iznosi vrtoglavih 24 milijuna dolara, piše Arabian Business. Ovo joj je prvi koncert nakon turneje 'In zhe Run II' održane 2018. godine, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem očekuju turneju koja tek treba biti objavljena i tijekom koje bi trebala promovirati svoj novi album 'Renaissance' objavljen u kolovozu prošle godine.

Beyonce će nastupiti i hotelu Atlantis Royal u Dubaiju prilikom njegovog otvaranja. Koncert bi se trebao održati ovoga vikenda, no samo za osobe s VIP ulaznicama, a najavljen je i veliki vatromet. Ovaj skupocjeni hotel sastoji se od 43 kata te će sadržavati 231 luksuzni apartman, 693 hotelske sobe i 102 apartmana, od kojih svi imaju pogled na Arapsko more i Palm Island.

Na koncertu u povodu otvorenja ovog hotela uz pop divu nastupit će i DJ trio Swedish House Mafia koji je posljednji nastup u Ujedinjenim Arapskim Emiratima imao nakon utrke Formule 1 u studenom 2022.

Inače, album koji bi trebao biti pokretač nove turneje poznate dive, 'Renaissance', prvi je njezin album nakon šest godina pauze te sedmi u karijeri. Album sadrži 16 pjesama te brojne suradnje i obuhvaća različite žanrove. Glazbenica ga je objavila dva dana prije nego je bilo najavljeno, a 'Renaissance' je prvi album iz planiranje trilogije te je nastao tijekom pandemije koronavirusa

- Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto. Mjesto bez prosuđivanja. Mjesto bez perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, oslobađanje, osjećaj slobode - napisala je Beyonce na svojoj web stranici nakon izlaska albuma.

Nakon objave albuma neke njezine pjesme naišle su i na reakcije kritičara. Tako su joj neki zamjerili riječi pjesme 'Heated'. Naime, u stihovima pjesme stoji termin 'spaz' koji se često koristi kako bi se degradiralo osobe koji imaju cerebralnu paralizu. Zbog toga je Beyonce naišla na kritike te odlučila pjesmu ponovno snimiti s drugim riječima. Beyoncein izdavač tad je rekao za BBC da ove riječi nisu korištene namjerno niti s ciljem da ikoga povrijede te da će riječi zamijeniti.

Dodajmo da je Beyonce na ovom albumu pjeva i o suprugu. U nizu pjesama pjevačica spominje 21-godišnji odnos sa suprugom i reperom Jay-Z-jem dok pjeva da "nitko nije savršen" te da im "ne treba prihvaćanje svijeta". Pjevačica je, po svemu sudeći, uvjerena da Jay-Z neće ponoviti svoje problematično ponašanje pa tako pjeva: "Ja sam broj jedan, ja sam jedina." Glazbena zvijezda prvi je put javno progovorila o nevjeri supruga u svom vizualnom albumu "Lemonade" iz 2016. spominjući drugu ženu kao "Becky s dobrom kosom". "Ne treba nam prihvaćanje svijeta. Prestrogi su prema meni, prestrogi su prema tebi. Znam da ne možeš, a da ne budeš onakav kakav jesi kraj mene i znam da nitko nije savršen pa ću te pustiti da budeš", pjeva sada Beyonce u pjesmi "Plastic on the Sofa".

VIDEO Jeremy Renner otpušten iz bolnice nakon teške nesreće koju je doživio: 'S obitelji kod kuće'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije