Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brižna mama

Beyonce kćeri kojoj su tek dva tjedna našla školu i učitelje

beyonce
Pixsell
21.01.2012.
u 17:00

Osim škole pjevačica već razmišlja o dadilji koja mora znati više svjetskih jezika kako bi njezina kći od malih nogu učila najmanje tri svjetska jezika

Blue Ivy Carter tek ima dva tjedna, a njezini roditelji već su odlučili u koju školu će njihova kći ići. Beyoncé Knowles želi da se školuje u Houstonu u kojem je odrasla. Osim škole pjevačica već razmišlja o dadilji koja mora znati više svjetskih jezika kako bi njezina kći od malih nogu učila najmanje tri svjetska jezika. Beyonce je rodila početkom siječnja u newyorškoj bolnici Lenox Hill. Reper i pjevačica zakupili su cijeli kat bolnice. To su, navodno, platili sedam milijuna kuna. A da je novinari ne bi uznemiravali, prijavila se u bolnici pod lažnim imenom Ingrid Jackson.

 

Reper je svojoj kćeri već napisao pjesmu u kojoj je otkrio da je Beyonce imala spontani pobačaj. Slavni par je u rujnu posjetio Hrvatsku. Krstarili su hrvatskim akvatorijem na svojoj jahti Odessa. Beyonce je bila oduševljena našom obalom. Bila je opuštena i uživala je našim specijalitetima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije