Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proglašena krivom

Osuđena poznata manekenka i bivša cura Leonarda DiCaprija

Israeli model Bar Refaeli wears a face mask as she arrives for a hearing in the tax evasion case against her and her mother Tzipi, at a court in Tel Aviv, Israel
Foto: POOL/Reuters/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/14
21.07.2020.
u 08:49

Refaeli je proglašena krivom za podnošenje lažnih prijava prihoda dok je živjela u inozemstvu kako bi izbjegla platiti poreze u Izraelu.

Izraelska manekenka Bar Refaeli proglašena je krivom za poreznu utaju i osuđena je na veliku novčanu kaznu te devet mjeseci rada za opće dobro, odlučio je u ponedjeljak sud u Tel Avivu. Refaeli je proglašena krivom za podnošenje lažnih prijava prihoda dok je živjela u inozemstvu kako bi izbjegla platiti poreze u Izraelu.

Dužna je platiti 2,5 milijuna šekela  (638.000 eura) novčane kazne, platiti zaostale poreze te mora raditi devet mjeseci za opće dobro, odlučio je prvostupanjski sud u Tel Avivu.

Israeli model Bar Refaeli wears a face mask as she arrives for a hearing in the tax evasion case against her and her mother Tzipi, at a court in Tel Aviv, Israel
1/14

Izraelski građani koji žive u inozemstvu nisu obvezni prijaviti svoje prihode izvan zemlje.  No izraelske vlasti optužuju top model i njezinu majku da su prijavile fiktivno boravište u inozemstvu kako bi platile manje poreza u zemlji.

Njezina majka Tzipi Refaeli osuđena je na 16 mjeseci zatvora, na 2,5 milijuna šekela novčane kazne i plaćanje zaostalih poreza. Presudom je zaključeno višegodišnje suđenje: Bar Refaeli bila je prvi put uhićena u prosincu 2015.

Izraelska manekenka koja je svojedobno bila u vezi s glumcem Leonardom DiCaprijem, izazvala je kontroverzu kada je izbjegla odslužiti dvije godine obveznog vojnog roka tako što se udala za prijatelja svoga oca, a zatim se od njega razvela.

Udane žene i trudnice oslobođene su služenja vojnog roka u Izraelu. Bar Refaeli sada je udana za izraelskog poslovnog čovjeka Adija Ezru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije