Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Totalno opušteni

Pogledajte kako popularni Onur i Šeherezada uživaju na ljetovanju

Berguzar i Halit
Foto: Promo
1/4
19.07.2017.
u 12:38

Bergüzar Korel i Halit Ergenç na moru su sa sedmogodišnjim sinom Alijem, a obožavatelji su ih snimili i tijekom izlaska u kojem je glumica pokazala svoje pjevačke sposobnosti

Bergüzar Korel i Halit Ergenç domaću publiku osvojili su ljubavnom pričom svojih likova Šeherezade i Onura u sapunici "1001 noć", a simpatije publike postale su jače kada su otkrili da su i u privatnom životu zaljubljeni.

Par je već deset godina zajedno, a nedavno su opet snimali zajedno i to seriju "Ranjena ljubav", koja se prikazivala na RTL-u. Njihov odnos imao je uspona i padova i čini se da su i dalje sretno zaljubljeni kao prvog dana. Potvrđuju to i fotografije s ljetovanja koje provode sa svojim sedmogodišnjim sinom Alijem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dok tata i sin uživaju u igri u moru, Berguzar se odmara i uživa u suncu. Obožavatelji su ih snimili u hotelu u kojem su odsjeli te su uhvatili trenutak u kojem se Berguzar prepustila glazbi i zapjevala je s bendom na terasi hotela, dok je Halit plesao u glazbenom ritmu svoje supruge. 

 

 

Komentara 5

IL
ilijan
12:52 19.07.2017.

Koji ste vi kreteni

ON
olga novak
12:48 19.07.2017.

koga briga

RI
rikavac
14:04 19.07.2017.

znaci svaka dva dan o Turskim glumcima i sapunicama clanak. Zabolime ona stvar za njima kako odmaraju pisite o nasim herojima vatrogascima a ne ovim balijama. Ko da vas Erdogan placa je... i vas i ovakve clanke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije