Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mini Shakira

Pogledajte kako je Shakiru oduševila kći Ivana Rakitića

shakira
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
19.07.2017.
u 09:47

Malena Althea pjevala je i plesala na novi Shakirin hit "Me Enamore", a sve je to kamerom zabilježila njena mama Raquel i malena je postala hit na Instagramu

Raquel Mauri, supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, na Instagramu je podijelila video u kojem njezina starija kći Althea pjeva i pleše na novi Shakirin hit "Me Enamore".

Plesačko i pjevačko umijeće malene Althee oduševilo je pratitelje Rakitićeve supruge koji su ovaj post lajkali više od stotinu tisuća puta, a video je s oduševljenjem na svom Instagramu podijelila i sama Shakira. 

 

 

– Ahtlea je preslatka – napisala je Shakira. Raquel i Shakira uživaju veliku popularnost u Španjolskoj kao supruge nogometaša Barcelone. Iako se  često u španjolskim medijima piše da Shakiru, suprugu Gerarda Piquea, druge supruge nogometaša Barcelone baš i ne vole, ova priča s Instagrama dokazuje suprotno. 

Komentara 2

SE
serđo12
12:55 19.07.2017.

Prelijepa je ta zemlja u kojoj se narod ne da zavaditi kao na Balkanu!

SE
serđo12
13:01 19.07.2017.

SHAKIRA je prejaka jer ima jednu prabaku iz naše okoline!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije