Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova veza

Ben Affleck ponovno ljubi tri mjeseca nakon razvoda, evo i koga

Ben Affleck
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
08.07.2017.
u 08:49

Glumac se prije tri mjeseca razveo se od Jennifer Garner i sada, navodno ljubi Lindsay Shookus.

Tri mjeseca nakon razvoda od glumice Jennifer Garner, glumac Ben Affleck ima novu ženu u svom životu.

Riječ je o Lindsay Shookus, producentici showa “Saturday Night Live”. Izvori govore kako je par u ranoj fazi veze te da su se nedavno poslovno susreli u Londonu. – To je više kao ljetni flert. Još je rano za predviđanje zajedničke budućnosti, žele ići polako – rekao je zajednički poznanik. Aflleck i Shookus nisu još službeno potvrdili da su u vezi. Ben se od prve supruge Jennifer razveo zbog navodne afere s dadiljom njihovo troje djece.

Komentara 4

GO
gooniegoogoo
09:16 08.07.2017.

ova soroševska sluga, neprijatelj naroda i time idol medija za razliku od svog blizanca Clooneya neće morati pobjeći iz Engleske od terorističkih napada u Hollywood jer je tamo fino sve zagrađeno, a osim policije ih čuva privatna vojska. Ove koji ne mogu pobjeć u Hollywood ko hebe kad su islamofobni rasisti.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
11:03 08.07.2017.

Vjest od kakvog znaćaja ?

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
10:29 08.07.2017.

Hollywoodsko smece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije