Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMIRILI SE zbog DJECE

Jennifer Garner i Ben Affleck odlučili braku dati drugu šansu

Ben Aflleck i Jennifer Garner
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
09.03.2017.
u 09:15

– Uvijek postoji šansa za novi početak. Oni se doista vole, a jako vole i svoju djecu – kazao je izvor o Jennifer i Benu

Iako su još prije dvije godine najavili da se razvode, glumačke zvijezde Ben Affleck i Jennifer Garner odlučili su braku dati novu šansu.

Podsjetimo, povod njihovu razvodu bila je navodna afera koju je Ben imao s dadiljom njihova djeteta, no izgleda kako je Jennifer odlučila oprostiti suprugu. Lani su mediji objavili kako je par stopirao brakorazvodnu parnicu "jer su se željeli fokusirati na djecu", no sada su, piše Metro, ponovno zajedno.

– Uvijek postoji šansa za novi početak. Oni se doista vole, a jako vole i svoju djecu – kazao je izvor.

Jennifer i Ben u braku su od 2005. Imaju troje djece – Violet (11), Seraphinu (8) i Samuela (5).

>>Ben Affleck i Jennifer Garner potvrdili da se razvode!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije