Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi skandal

Beckhamova snaha na sudu s organizatorima svadbe: Umorna sam od ispravljanja vaših grešaka

Foto: Instagram
1/8
02.02.2023.
u 22:30

Brooklyna Beckham i Nicola Peltz vjenčali su se prošle godine, mladenka je teško pronalazila zajednički jezik s organizatorima vjenčanja i tek je treća tvrtka uspjela udovoljiti sve njezine zahtjeve.

Uoči vjenčanja Brooklyna Beckhama (23) i njegove odabranice Nicole Peltz (27) mediji u Americi to su vjenčanje opisali kao hollywoodsku verziju vjenčanja princa Harryja i glumice Meghan Markle. I bili su u pravu, a skandali i svađe unutar obitelji Beckham i Peltz dosta su nalik nesuglasicama koje su pratile kraljevsku obitelj nakon vjenčanja Harryja i Meghan. Mediji u Velikoj Britaniji i Americi nakon vjenčanja su pisalo o svađi između Brooklynove mame Victorie i njegove supruge Nicole, a uzrok svađi je bila vjenčanica. Victoria je navodno htjela biti uključena u pripreme oko ovog glamuroznog vjenčanja i htjela je dizajnirati vjenčanicu za Nicole, ali to se nije dogodilo. Nicole je pristala da joj Victoria dizajnira vjenčanicu, ali je na kraju odustala i odabrala je vjenčanicu s potpisom modne kuće Valentino.

- Moja mama i ja povezale smo se s Victorijom i njezinim timom kako bismo počeli dizajnirati haljinu, a onda je prošlo nekoliko dana te ja nisam ništa čula. Victoria je zatim nazvala moju mamu i rekla da ‘njezin atelje ne stigne izraditi haljinu - objasnila je u rujnu Nicola kako je došlo do nesuglasica. Sada je na vidjelo isplivao još jedan skandal povezan za njezino vjenčanje, a ovaj put riječ je o problemima s organizatorima vjenčanja. Daily Mail piše kako je Nicola, 28-godišnja kći milijardera i investitora Nelsona Peltza, tek s trećim organizatorom vjenčanja pronašla zajednički jezik, dok je prethodnim dvjema tvrtkama otkazala suradnju jer nisu bili u stanju realizirati njezine planove. Nelson Peltz podigao je sudsku tužbu protiv Nicole Braghin i Arianne Grijalbe, koje bile angažirane za organizaciju vjenčanja, i Peltz od njih traži natrag 159 tisuća dolara pologa, koje im je uplatio. Braghin i Grijalbe posao organizacije vjenčanja Beckham - Peltz prihvatile su nakon što su Peltzovi otpustili prve organizatore i njihov angažman je počeo šest tjedana uoči velikog i glamuroznog vjenčanja.

Daily Mail objavio je dio poruka koje su organizatorice izmijenile s mladenkom i njezinom majkom iz kojih je vidljivo kako je zbrka nastala oko popisa gostiju te se Nicole ljutila na organizatorice jer su na popis gostiju stavile slavnog vozača Formule 1 Lewisa Hamiltona koji je, kako mladenka piše u porukama, odgovorio kako nije u mogućnosti doći na svadbu. - Lewis Hamilton nije potvrdio dolazak, stoga mi pojasnite zašto je njegovo ime na listi uzvanika. Razgovarali smo s njim i rekao nam da neće doći, pa me zanima zašto ste napisali da će doći? Umorna sam od ispravljanja vaših grešaka - napisala je Nicole Peltz u jednoj od poruka.

Organizatorice su odgovorile kako je došlo do nenamjerne pogreške, pokušale su opravdati grešku, ali nakon devet dana angažmana obitelj Peltz, prema tvrdnjama njihovog odvjetnika, zahvalila se na suradnji i dali otkaz Nicole Braghin i Arianni Grijalbe. Treća sreća je bila organizatorica Michelle Ragos koja je na kraju uspjela organizirati ovo vjenčanje.

VIDEO Trudna Anđelka Prpić snimljena dok je izmjenjivala nježnosti s novim dečkom Markom Žugićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije