Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik stana o pjevačici

Bebi Dol izbačena iz stana u kojem je živjela sa sedam mačaka: Imao sam velikih problema s njom

Beograd: Koncert Nataše Bekvalac na glazbenoj platformi Youbox
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
21.04.2022.
u 07:00

Zadnjih godina u javnost su dolazile razne informacije o životu ove pjevačice koja je prihvatila i pozive za sudjelovanje u raznim reality showovima i u dva navrata natjecala se u "Farmi"

Pjevačica Bebi Dol pravog imena Dragana Šarić bila je jedna od najvećih pop-zvijezda bivše države, a javnost je pamti i kao posljednju predstavnica Jugoslavije na Eurosongu, 1991. s pjesmom "Brazil" koja je na ovom natjecanju bila pretposljednja, ali bez obzira na to postala je hit. 

Zadnjih godina u javnost su dolazile razne informacije o životu ove pjevačice koja je prihvatila i pozive za sudjelovanje u raznim reality showovima i u dva navrata se natjecala u "Farmi", a na natjecanje u ovakvoj vrsti televizijskih emisija pristala je zbog loše financijske situacije u kojoj se našla zadnjih godina. Prema pisanju Kurira, Bebi Dol i dalje ima financijskih problema, a vlasnik stana u trošnoj kući na Vračaru, u kojoj je živjela, ispričao je za Kurir kako pjevačica nije imala novaca za stanarinu te je bio prisiljen izbaciti je iz stana.  

– Ne pitajte me za nju, molim vas! Naravno da je poznajem. Iznajmio sam joj stan. S njom kao podstanarkom nisam imao dobro iskustvo. Mjesecima mi nije plaćala stanarinu, imao sam velikih problema s njom. Na kraju sam je morao izbaciti iz stana. Ona je prevarantica. Ne želim o njoj – nervozno je pričao vlasnik stana u kojem je Bebi Dol živjela. U stanu je živjela s mačkama, jednom je rekla da ih ima sedam u stanu. U jednom intervju u kojem je pričala o novčanim problemima rekla je kako novac 
 dođe i prođe. 

– Nekad sam ga imala više, ali meni je potrebno malo i dok sam zdrava, Bogu hvala, uvijek ću zaraditi dinar da imam za osnovno – kazala je pjevačica.

VIDEO Prijatelji i kolege pružili podršku Ronaldu i Georgini nakon smrti sina

 

Ključne riječi

Komentara 5

DE
Demigodessnixie
15:22 21.04.2022.

Ima li sta novo u Italiji, Austriji, Irskoj, Finskoj...di ovo nalazite

ZA
zagabria8
12:15 21.04.2022.

Tragedija je kada netko u kapitalizmu nema talenta za upravljanje svojim financijama a ima takvih

Avatar Cohen
Cohen
16:33 21.04.2022.

U poznoj dobi osoba više nema neke blistave životne opcije. Brigitte Bardot, danas 87-ogodišnjakinja, je 1988. imala 15 pasa i 50 mačaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije