Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poseban povod

Iva Jerković pokazala kako su ona i Neven Ciganović izgledali prije 10 godina, zagrljeni pozirali na kauču

Foto: Instagram
1/14
20.04.2022.
u 21:20

Na Instagram Storyju podijelila je fotografiju uz koju mu je čestitala rođendan, a njih dvoje na njoj su pozirali zagrljeni na kauču.

Stilist Neven Ciganović danas slavi svoj 51. rođendan, a dugogodišnja prijateljica, voditeljica Iva Jerković (40) čestitala mu je posebnom fotografijom. Naime, pokazala je kako su njih dvoje izgledali prije više od 10 godina.

Na Instagram Storyju podijelila je fotografiju uz koju mu je čestitala rođendan, a njih dvoje na njoj su pozirali zagrljeni na kauču.

"Sretan, moja ljubavi", napisala je Iva.

Foto: Screenshot Instagram

Iva je objavila i još jednu staru fotografiju na kojoj je, uz njih dvoje, i bivša manekenka Alex Grdić i još dvije prijateljice.

"Lete nam godine, samo da te malo podsjetim", našalila se Iva.

Foto: Screenshot Instagram

Osim toga, podijelila je i objavu PR stručnjaka Davora Grgina koji je također podijelio staru fotografiju na kojoj je i Iva. 

Foto: Screenshot Instagram

VIDEO>>Tko je Georgina Rodriguez? Ronaldova partnerica imala je oca dilera, a ujak ju je nazvao "zlom"!

Komentara 2

Avatar Mistborn
Mistborn
22:56 20.04.2022.

Jake osobe... gluplji nego su bili

SK
skupiduša
23:21 20.04.2022.

Sada su malo više plastificirani. Da se sami ne javljaju u novinama, nitko ih se ne bi ni sjetio, nikome nisu nedostajali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije