Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno o svemu

Bare o Thompsonu i zabranama: Prije bih zabranio govore nekih političara

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/9
10.10.2018.
u 20:51

Svako zabranjivanje je kontraproduktivno, tako da sam protiv svakog zabranjivanja, osim ako to zabranjivanje nema jako čvrstu pozadinu, rekao je pjevač.

Goran Bare je za Dalmatinski portal odgovarao na pitanja čitatelja koje je između ostalog zanimalo koga od splitskih glazbenika cijeni, da li mu je žao što je Ivo Josipović koristio njegovu pjesmu "Put ka sreći" u svojoj predsjedničkoj kampanji, tražili su ga i da komentira  zabrane Thompsonovih koncerata...

Bare, koji večeras ima koncert u Splitu odgovorio je kako mu je žao što je Josipović koristio njegovu pjesmu u kampanji, a kao najdraže glazbenike iz Splita istaknuo je Tomu Bebića i Olivera Dragojevića.

Na pitanje o zabranama koncerata Marka Perkovića Thompsona odgovorio je:

- Svako zabranjivanje je kontraproduktivno, tako da sam protiv svakog zabranjivanja, osim ako to zabranjivanje nema jako čvrstu pozadinu, ako nije moralno ispravno. Prije bih zabranio govore raznih političara nego koncert nekog izvođača.

Glazbenik je rekao i kako nije pronašao novu ljubav i da se prestao drogirati.

Komentara 14

LU
Lujo123
21:11 10.10.2018.

dugo su nam fašisti branili pjevati "Ustani bane", "Vilu Velebita" i td.! Sad nam brane pjevati "Čavoglave", brane nam referendume i td. - ništa nisu naučili iz povijesti i povijest će im se ponoviti - nadam se ovaj put brutalno!!!

Avatar Dino Francetić
Dino Francetić
21:00 10.10.2018.

O Goranu vele svašta ludog. Ali Goran nije lud.

NA
narcis660
00:14 11.10.2018.

Bare je živuća legenda...pa kome krivo kome pravo on je jedan jedini neponovljivi.Tužno što si život "uredio"svim i svačim ali da je umjetnik to stoji...Živio Gorane..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije