Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šemso u politici

Enis Bešlagić ogorčen rezultatima izbora u BiH

Bešlagić ogorčen rezultatima izbora u BiH
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
10.10.2018.
u 16:31

- Stižu ti građani BiH, a ostaju predsjednici bez zuba i glasači kojima je dobro već 30 godina – ogorčeno piše glumac

Nakon što je vidio rezultate izbora u Bosni i Hercegovini, glumac Enis Bešlagić je izgubio svaku nadu da će se u njegovoj rodnoj zemlji bilo što promijeniti.

Uz fotografiju nasmijane Angele Merkel na Instagramu je napisao:

-Izabrali su tebe u Bosni i Hercegovini. Pobijedila si! Uz fotografiju je dodao kako će kancelarki u Njemačkoj stići njegovi sugrađani.

- Stižu ti građani BiH, a ostaju predsjednici bez zuba i glasači kojima je dobro već 30 godina – ogorčeno piše glumac.

Otkad je održao govor na Večernjakovom pečatu 2015., u kojem je govorio o odnosu bosanskohercegovačkih političara s narodima Enisa gotovo da ni nema na malim ekranima. Iako se šuškalo da je završio na "crnoj listi', te je sam lani rekao da godinu dana nije ništa snimio zbog govora, sada tvrdi da se radi o „pretjerivanju“.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#imašminutu #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju #izbori @beslagicenis_jedini_pravi

A post shared by Enis Bešlagić🎭 (@beslagicenis_jedini_pravi) on

 

 

 

- Imao sam uspješne angažmane na reklamama na području cijele Bosne i Hercegovine, a tamo je teže uspjeti nego u cijelom SAD-u. Rekli su mi da stanem na loptu pa sam odbio desetak projekata - rekao je Bešlagić krajem ožujka u „Nedjeljom u dva“. Enis je prije nekoliko mjeseci sudjelovao na skupu nove političke stranke „Narod i Pravda“. Cilj mu je, kaže, da kao „Bosanac može reći sve jasno i glasno“', a da se odluči na angažman u politici, smatra da bi dobio podršku "jednih, drugih i trećih“.

Bešlagić se posljednjih godina bavi i humanitarnim radom, u sklopu kojeg najčešće obilazi bolnice te u svom najpoznatijem liku, Šemse iz 'Naše male klinike', uveseljava terminalno bolesnu djecu. Upravo zbog njih, kaže, odlučio je da ne može biti apolitičan.

- Želim nešto promijeniti u društvu. Doći će ljudi koji će ljudima donijeti pravdu. Treba pokušati - rekao je tom prilikom Stankoviću Bešlagić.

Ključne riječi

Komentara 54

SO
SoloHan
17:25 10.10.2018.

Sigurno će zbog onoga što su muslimani napravili Hrvatima demonstrativno prestat uzimat hrvatske kune.

DU
Deleted user
17:33 10.10.2018.

Zato su Hrvati za zahvalu BiH na tako divnim ljudima dali državljanstvo onom enveru hadžiefendiji koji onda pljuje po tom istom državljanstvu, a i enis se je ogreb'o. Slijedom toga, a možda i najprioritetnije je davanje državljanstva trenutno najboljem pljuvaču.......komšiću.

Avatar Mi sami
Mi sami
16:23 10.10.2018.

Svi u Vukovar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije