Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prirodna diva

Aretha Franklin rasplakala američkog predsjednika izvedbom 'Natural Woman'

Aretha Franklin
Foto: Youtube Screenshot
1/3
31.12.2015.
u 10:30

Kraljica soula ponovno je očarala publiku, a emocije nije skrivao ni američki predsjednik

Aretha Franklin probudila je emocije u američkom predsjedniku Baracku Obami. 

Izvedbom pjesme '(You Make Me Feel Like) A Natural Woman' na manifestaciji koja se održava svakog prosinca u Kennedy Center Honors u Washingtonu potvrdila je status glazbene dive.

Na ovoj godišnjoj svečanosti odaje se počast scenskim umjetnicima za životni doprinos američkoj kulturi. Velika glazbenica Aretha time je odala počast Carole King koja je napisala ovaj veliki hit iz 1967.

 

73-godišnja kraljica soula pojavila se na pozornici omotana u krzno i nastupila uz klavir na najbolji način na koji zna. U publici su je pratili Michelle i Barack Obama, koji je uživao pjevajući, a pustio je i pokoju suzu. Predsjednik Obama javni je fan dive još otkako je nastupala na njegovoj inauguraciji 2009.

Pjevačica je usred nastupa bacila krzno na pod i dokazala jačinu svog glasa. Publika se digla na noge i s oduševljenjem pratila nastup. Uz Arethu, na manifestaciji su nastupali i Janelle Monae, James Taylor i Sara Bareilles.

>> Poslušajte kako zvuči kad legendarna Aretha Franklin pjeva Adele

Komentara 5

JU
Juditha
14:20 31.12.2015.

Da mi je doživjeti da se rodi još netko poput nje...

BO
bomba
15:46 31.12.2015.

Odlična ne odlične FENOMENALNA i u poodmaklim godinama za pjevačicu. Samo me malo iznenadilo kad je prestala svirati klavir i ustala nije se primjetilo da fali. Ili je svirala ili nije ne mogu razaznati ali je otpjevala vrhunski.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
14:31 31.12.2015.

Preljepo, al nema do pok dinah washington, barem po meni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije