Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'To je to'

Aretha Franklin neće više na turneje

Aretha Franklin
Foto: Craig Mulcahy/Press Association/PIXSELL
1/3
10.02.2017.
u 08:45

"Ove godine idem u mirovinu", kazala je ovog tjedna u telefonskom intervjuu 74-godišnja pjevačica

 Legenda soul glazbe Aretha Franklin kaže kako ne namjerava više ići na turneje nakon što objavi album u rujnu ove godine.

"Ove godine idem u mirovinu", kazala je ovog tjedna u telefonskom intervjuu 74-godišnja pjevačica za Detroit TV. "Snimat ću, no ova će godina biti posljednja za koncerte. To je to".

Kraljica soula kaže da planira šestomjesečnu turneju radi promocije novog albuma i još neke nastupe.

"Osjećam se vrlo, vrlo obogaćeno i zadovoljno s obzirom na svoju  karijeru", kazala je Franklin koja živi u Detroitu. "Bit ću zadovoljna, no neću otići negdje gdje neću ništa raditi. To ne bi bilo dobro".

Na albumu će biti originalne pjesme, od kojih je na nekima radio Stevie Wonder, kazala je Franklin ne otkrivajući druge detalje.

Franklin je započela glazbenu karijeru krajem 1950-ih i osvojila je 18 Grammyja. Zadnji album "Aretha Franklin Sings the Great Diva Classics" objavljen je 2014.

>> Poslušajte kako zvuči kad legendarna Aretha Franklin pjeva Adele

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije