Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreće "uhvati bingo ritam"

Antonija Blaće: Duet sa Škorom uplašio me, ali dobro zvuči

škoro
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
22.09.2014.
u 09:00

– Imam sluha, ali nemam glas, no nije me to spriječilo da spasim nekoliko svadbi izvedbom Škorina repertoara. “Matu” pjevam kao od šale, ali mikrofona se primam u sitne sate kad više nikoga nije briga kako pjesma zvuči, nego je važno da se podigne atmosfera – smije se Tonka.

Antonija Blaće i Miroslav Škoro, koje od danas gledamo u ulozi voditelja glazbeno-natjecateljskog showa “Uhvati Bingo ritam” na RTL Televiziji, zajedno su snimili uvodnu pjesmu showa “Ti si moj broj”. Antonija priznaje da je u glazbeni studio ušla preplašena.

– Nije mi bilo baš svejedno, crvenjela sam se, ali mislim da je pjesma ispala odlično – kaže Tonka te otkriva da su pjesmu snimili iz prvog pokušaja. – Imam sluha, ali nemam glas, no nije me to spriječilo da spasim nekoliko svadbi izvedbom Škorina repertoara. “Matu” pjevam kao od šale, ali mikrofona se primam u sitne sate kad više nikoga nije briga kako pjesma zvuči, nego je važno da se podigne atmosfera – smije se Tonka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije