Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubi Randa

Antonia Dora Pleško u vezi je s Gibonnijevim sinom

Foto: Facebook
1/3
10.10.2017.
u 15:00

Natjecateljica u showu Supertalent kaže kako Rando nije neki prepotentni klinac velike zvijezde, a osvojio ju je time što je drukčiji od drugih

Antonia Dora Pleško nakon nastupa u Supertalent ispričala nam je kako je imala jednu ružnu fazu u životu tijekom koje se družila s krivim ljudima u krivim društvima, ali sve se to promijenilo kada je upoznala svog sadašnjeg dečka koji je trenutno na studiju produkcije u Engleskoj.

Taj dečko je Rando Stipišić, sin Zlatana Stipišića Gibonnija. U intervju za Dnevnik.hr rekla je kako ju je Rando osvojio time što je previše drugačiji od drugih. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja Roka Blaževića. 

 

 

-  Jako je posvećen glazbi, ima svoj bend RadioWho i želi uspjeti sam svojim radom i trudom. Nije neki prepotentni klinac velike zvijezde - opisala je Antonia svog dečka. U dobrim je odnosima i s Randovim roditeljima i kaže da su joj oni druga obitelj.

- U velikoj smo ljubavi. Jako sam sretna što u njima imam svoju drugu obitelj. Podržavaju me u svemu - kaže Antonia. 

1/13

Komentara 6

SX
sudbina x
16:04 10.10.2017.

Sad mi je jasno zašto je onako upala u show...

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
15:32 10.10.2017.

hu d fak iz dora plesko

DU
Deleted user
17:14 10.10.2017.

Vrijedno citanja, ni onomadni ST se nebi posramio ovakovog zutila :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije