Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Gledatelji ogorčeni: Ovo je namještaljka, trebala se prijaviti kao i svi ostali

Foto: Nova TV screenshot
1/3
09.10.2017.
u 11:32

Prolazak Antonije Dore Pleško u polufinale "Supertalenta" nisu svi gledatelji dočekali s oduševljenjem, a na cijelu situaciju na Facebooku se osvrnula i Antonija.

Maja Šuput sinoć je pritiskom na zlatni gumb omogućila Antoniji Dori Pleško odlazak u polufinale showa "Supertalent", a njen ulazak u polufinale na društvenim mrežama izazvao žustru raspravu jer Antonia nije bila prijavljena kao natjecateljica već je sinoć došla kao podrška prijateljici.

– Svaka čast na izvedbi. Ali trebala se prijaviti kao i svi ostali natjecatelji, mislim da to nije po pravilima i nije fer prema ostalim natjecateljima. Zato postoje prijave. Sramota za Novu TV što je to uopće dopustila – piše u jednom od komentara na službenoj Facebook stranici emisije, a još se mnogo obožavatelja javilo i napisalo kako je očito da je ovdje riječ o namještaljki i kako ovo nije fer prema ostalim natjecateljima. Bilo je i onih koji ne vide ništa sporno i sretni su što je talentirana djevojka poput Antonije prošla dalje.

 

 

Na svom Facebooku o cijeloj situaciji napisala je poduži status i sama Antonia te je otkrila što joj se sve događalo u zadnjih nekoliko godina i kako je i sama bila iznenađena tijekom događaja u showu "Supertalent" u kojem je sinoć bila podrška prijateljici Loreni.

 

 

"Za početak tila bih se svima zahvaliti na predivnim porukama podrške... ne znam što se dogodilo tamo gore i još toga nisam svjesna.Sve je krenulo nabolje kad sam upoznala tu jednu osobu koja je otvorila moju emotivnu špinu i koju, kad sam upoznala i dala ruku i vidjela prvi put u životu, suze su mi krenule i prostrujala neka nestvarna vanzemaljska energija. Njegovo ime je Joshua Alamu. Vokalni trener iz Londona koji mi je samo trebao pokazati vokalne tehnike. Nakon tih satova samo mi je rekao: ti si čudo i ne znaš što se veliko u tvom životu može dogoditi za dva dana. Točno za dva dana dogodilo se ovo. Dok Maja nije stisnula taj zlatni gumb, ja sam mislila da je riječ o show programu,a kad su ti zlatni konfeti padali po meni samo sam pogledala gore i u sebi rekla Joshua, hvala ti na svemu. Svi u životu imamo svoje faze pa tako i ja. Prije dvije godine kada me jedan show psihički uništio prolazila sam kroz svašta. Upala sam u krivo društvo, slušala glazbu u kojoj me nitko nije moga zamislit', pa ni ja sama sebe. Svoje slike sam obrađivala tako da se uklopim u te ljude koji su manipulirali sa mnom. Naravno da svi gledaju ono što je samo medijski izloženo, a ne i priču iza toga svega. Jako mi je bilo teško i bila sam duboko nesretna. Možda se sve to trebalo dogoditi da upoznam ljubav svog života koji me bez ikakvog pokušavanja prominio i vratio onu staru Antoniju Doru. Ovo sve što se dogodilo je jedan veliki šok za mene. Kad se cijeli život trudiš, radiš kao konj da ti se ostvari ono najljepše i kad su ti sva vrata pred nosom zatvorena. Pjevaš u svojoj sobi di su ti plišane igračke publika. Možda se sve ovo trebalo dogoditi. Hvala vam na svemu, hvala mojim prijateljima,obitelji i ljudima koji su sve ovo shvatili, a i onima koji nisu i vjerojatno komentiraju: "Evo opet ove, naporna je više." Hvala vam na svakoj pohvali i svakoj kritici. Ovo sam prava ja, bez pretvaranja, namještanja. Volim vas i idemo dalje.

1/13

Komentara 43

SX
sudbina x
12:33 09.10.2017.

Ovo jednostavno nije pošteno prema ostalim sudionicima koji su se pripremali i prošli audiciju da netko upadne ovako sa strane i ukrade im snove...Vidi se iz aviona da je namještaljka...Dakle nemojte zaglupljivati narod...Mala kao fol izgledala iznenađena a onda jee priznala da se prije ulaska upjevavala...Zašto ako nije bilo predviđeno da pjeva? Prijateljica joj je poslužila samo kao kamuflaža...Svu tu prljavu igru odigrala je njezina ambiciozna majka, njezina veza i lova...

CR
CROLINDA
12:20 09.10.2017.

napravili su vrlo netaktičan neugodnjak njenoj prijateljici zato što su pjevale odmah jedna iza druge pa ju je ova svojim nastupom potpuno zasjenila i nadpjevala tako da se je videjlo da se ona prva osjećala podcijenjeno kao obični smrtnik kojiji nema šanse uz ovu drugu

GR
grodar
12:26 09.10.2017.

Normalno da je namjesteno. Pogledajte tko su joj roditelji i bit ce vam jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije