Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonija Dora Pleško

Imala sam ružne faze u životu, družila se s krivim ljudima u krivim društvima

Foto: Nova TV screenshot
1/5
10.10.2017.
u 08:18

Natjecateljica koju je javnost upoznala još 2009. u prvoj sezoni Supertalenta igrom slučaja ponovo se natjecala i odmah plasirala u polufinale.

Još nisam došla k sebi, trebat će mi par dana da mi sjedne ovo što se dogodilo – rekla je 18-godišnja Antonija Dora Pleško iz Splita koju je u nedjeljnom Supertalentu Maja Šuput poslala ravno u polufinale.

Antonija je, naime, dopratila prijateljicu kako bi joj pružila podršku, a na kraju se i sama našla na pozornici i u šoku.
– Mama me pitala hoću li s njom u Zagreb kako bih dala podršku prijateljici Loreni u Supertalentu i zamalo nisam otišla, no dok smo se vozili, rekla sam mami kako bih ponovo željela doživjeti euforiju Supertalenta – kazala je Antonija otkrivši kako joj je karijera sa samo deset godina išla uzlaznom putanjom, svi su je angažirali, a zamijetili su je i američki producenti pa je radila i “preko Bare”, no onda se sve utišalo.

– Prijavila sam se u jedan regionalni glazbeni show i, kada sam odbila pjevati ono što su mi producenti htjeli nametnuti, rečeno mi je da idem kući. Ta me nepravda psihički slomila i nisam se više željela baviti pjevanjem – iskreno je kazala Antonija koja trenutačno radi na prvoj autorskoj pjesmi za Zagrebfest.

A kada su u pitanju negativni komentari po društvenim mrežama na njezin “neprijavljeni” dolazak, talentirana pjevačica je rekla:
– Teško je ljudima razumjeti kada ne znaju cijelu pozadinu, no takvi komentari ne narušavaju mi ništa, a oni svi u svom svijetu puni su mržnje...

Antoniji je na uspjehu čestitala i pjevačica Nina Badrić koja je bila u žiriju 2009. godine kada se Antonija plasirala na četvrto mjesto u Supertalentu, a Antonija kaže kako joj je Nina poput druge majke.

– Imala sam ružne faze u životu, družila se s krivim ljudima u krivim društvima, no sve se promijenilo kada sam upoznala svog sadašnjeg momka koji je trenutačno na studiju produkcije u Engleskoj – rekla je Antonija koja iduće godine također planira upisati Performing Arts School u Londonu.

1/13

Komentara 7

LA
lauda
09:20 10.10.2017.

Kad prije?

LA
lauda
09:21 10.10.2017.

Dorice draga, za potpunu slavu ti još treba samo da izjaviš da si u djetinjstvu bila silovana.

GR
grodar
12:08 10.10.2017.

Ajde nemoj kakati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije