Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska večera

Supruga Ivice Kostelića našalila se na njegov račun: 'Tko kaže da tate ne mogu istovremeno raditi više stvari?'

Foto: Borna Filić/Pixsell, Marko Lukunić/Pixsell
1/9
04.07.2022.
u 08:00

Elin Kostelić objavila je fotografiju na kojoj Ivica u krilu drži svoje dvije kćeri blizanke Katu i Janu, a pokazuje da može istovremeno raditi više stvari: kćeri pridržavati šalicu dok pije, a drugom rukom jesti.

Supruga Ivice Kostelića, Elin Kostelić na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju koja prikazuje kako izgleda njihova obiteljska večera. Na fotografiji Ivica u krilu drži svoje dvije kćeri blizanke Katu i Janu, a pokazuje da može raditi istovremeno više stvari: kćeri pridržava šalicu dok pije, a drugom rukom on jede.

- Tko kaže da tate ne mogu multitaskati? -  napisala je šaljivo Elin.

Foto: Instagram screenshot
Inače, naš proslavljeni skijaš svoj privatni život voli držati podalje od očiju javnosti, a ponekad njegova suprug na društveni mrežama objavi neke njihove obiteljske dogodovštine. Tako su se pohvalili i svojim sinom Ivanom. Elin je tada podijelila video u kojem se vidi kako on samostalno peče palačinke, iako je ima samo šest godina. Na videu se vidi kako dječak sam stavlja smjesu za palačinke na tavu, peče ih i slaže na tanjur. Uz video je objavljen i duhoviti komentar u kojem su ponosni roditelji istaknuli da njihov sin ''voli kuhati i zna peći palačinke, može napraviti salto unatrag, roniti na osam metara, voli crtati, zna skijati i da je još slobodan''.

Dodajmo da su Ivica i Elin u braku od 2014. godine te imaju četvero djece. Osim blizanki Jane i Kate te sina Ivana, imaju i sina Leona.

VIDEO Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije