Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš na njen rođendan

Anna Wintour rasplakala se na sprovodu Oscara de la Rente

oscar de la renta
Foto: Reuters/PIXSELL
1/19
04.11.2014.
u 07:42

De la Renta je preminuo prošlog mjeseca u svom domu u dobi od 82 godine, nakon dugogodišnje bitke s rakom

Najvažnije osobe iz svijeta mode i zabave okupile su se u ponedjeljak na posljednjem ispraćaju dizajnera Oscara de la Rente.

De la Renta preminuo je prošlog mjeseca u svom domu u dobi od 82 godine, nakon dugogodišnje bitke s rakom. Na pogreb jednog od najvećih dizajnera svih vremena stigle su Barbara Walters, Diane von Furstenberg, Annie Leibovitz, Donna Karan, Hillary Clinton.

I njena kći Chelsea stigla je na ispraćaj sa suprugom Marcom Mezvinskyim. Na pogreb su stigle i Jenna te Laura i Barbara Bush. Iako je poznata kao čelična lady modnog svijeta, Anna Wintour rasplakala se na izlasku iz crkve. Ispratila je svog prijatelja iako je jučer imala 65. rođendan.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>>Preminuo legendarni dizajner Oscar de la Renta

>>Oscar De La Renta - tako to radi stara dizajnerska garda

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:21 04.11.2014.

Bas me zanima tko je od citatelja Vecernjeg ikada cuo za navedene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije