Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret Oscaru

ANKETA: Tko će sutra postati bogatiji za prestižan zlatni kipić?

Rosamund Pike, best actress nominee for her role in the film
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
21.02.2015.
u 18:13

Tri najvažnije kategorije najbolji film, najbolja glavna glumica te najbolji glavni glumac okupile su pravu glumačku kremu.

Svega jedan dan dijeli nas od ovogodišnje 87. dodjele prestižnih filmskih nagrada- Oscara.

U tri najvažnije kategorije najbolji film, najbolja glavna glumica te najbolji glavni glumac okupila se prava glumačka krema. 

U kategoriji za najbolji nominirani su Američki snajperist, Birdman, Odrastanje, Hotel Grand Budapest, Igra oponašanja, Selma, Teorija svega, Whiplash.

U kategoriji najbolje sporedne glumice natječu se Marion Cotillard za film 'Dva dana, jedna noć', Felicity Jones za film 'Teorija svega', Julianne Moore za 'Still Alice' i Rosamund Pike za ulogu u filmu 'Nestala' te Reese Witherspoon za glavnu ulogu u filmu 'Wild'.

U kategoriji najbolji glavni glumac Oscaru se nadaju Steve Carell za ulogu u filmu 'Foxcatcher', Bradley Cooper za ulogu u 'Američkom snajperistu', Benedict Cumberbatch za 'Igra oponašanja', Eddie Redmayne za 'Teoriju svega' te Michael Keaton za glavnu ulogu u filmu 'Birdman'

Tko će prema sutra slaviti, a tko će kući otići praznih ruku?

>>Evo koji je od filmova nominiranih za nagradu Oscar najčešće preuziman ove godine

>>10 sjajnih glumaca koji nikada nisu osvojili nagradu Oscar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije