Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farma

Anica je opet ljuta na farmere, razlog je manjak namirnica

Foto: Nova TV
1/4
22.10.2018.
u 13:25

Dok je pripremala ručak, u kuhinji su joj društvo pravili Matea, Maja, Matej i Srećko te su komentirali koje bi stvari trebali kupiti.

Budući da nitko od farmera nije želio biti zadužen za kuhanje, Anica i dalje ostaje glavna kuharica. U manjku namirnica, Anici je teško napraviti objed koji bi nahranio farmere kako se ne bi žalili.

„Ja sam isto nervozna kada ste svi gladni i očekujete od mene da napravim ručak, a nemam namirnice i nemam s čim nešto skrpati a svi bi jeli obilato i svi bi bili siti?“ rekla je Anica. Dok je pripremala ručak, u kuhinji su joj društvo pravili Matea, Maja, Matej i Srećko te su komentirali koje bi stvari trebali kupiti.

Matea je predložila metlu, no zaključili su kako se većina farmera oko toga ne bi složila. Anica se potom osvrnula na problem koji ju jako smeta.

„Jučer sam rekla opasku što se tiče obuće i dalje se hoda gore. Jesmo li mi toliko mutavi? Zar je teško na ulaznim vratima malo 'stepsti' čizmu? Poslije ja idem gore i opet dreka na stepenicama!“ ljuta je bila Anica. Matej joj je potom kazao kako će to uvijek biti tako.

Nakon što je prošli tjedan gazdovala, u novom tjednu Štefica je spremna i za biti sluškinja.

„Sretna sam što je završilo!“, kazala je Štefica te dodala kako nije ispunila svoja očekivanja jer se nije željela zamjeriti farmerima.

Štefica je prokomentirala i novog gazdu, a što misli o njemu, doznajte u večerašnjoj emisiji!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije