Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Supertalent

Rekli su joj da će živjeti još šest mjeseci, a ona je ozdravila uz pomoć plesa

Foto: Nova TV
1/4
22.10.2018.
u 09:07

Vanja Andriollo ima 80 godina i nastupila je u Supertalentu s plesnom točkom i otkrila kako joj je ples kizomba spasio život.

Vanja Andriollo u Supertalentu je sinoć predstavila plesnu točku s partnerom Ozzyjem Shineom i od žirija dobila četiri da za prolaz dalje.

Ples je ovoj 80-godišnjakinji pomogao da pobijedi tešku bolest i to u trenutku kad su joj liječnici rekli da joj preostaje još samo šest 
mjeseci života. Vanja je imala rak bubrega i nije pristala na kemoterapiju, odlučila je bolest pobijediti kizombom, narodnim plesom iz
Angole.

– Kizomba mi je spasila život – rekla je i dodala: 

– Želim pokazati ljudima kako ples može liječiti i da se čovjek i u 80-oj godini života može osjećati mladim.  Za Dnevnik.hr ispričala je kako joj je prije deset godina dijagnosticiran rak bubrega, a dvije godine kasnije otkrivene su i metastaze na crijevima. Odbila je kemoterapiju, što je naljutilo njezina liječnika, a Vanja je počela uzimati graviolu i počela je plesati.

– Pijem Graviolu. To je prirodni lijek. Ima ga u Brazilu, Africi… Nabavila sam ga u Londonu. To je lijek koji uništava bakterije. Pila sam ga osam kapsula dnevno, a sada tek jednu. Paralelno s time krenula sam plesati jer sam čula za ovaj nevjerojatan ples koji daje energiju. Kombinacija toga me spasila. Poslije sam postala i instruktorica plesa – ispričala je Vanja.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
ante555
10:04 22.10.2018.

Svako jo dobro zelim i puno zdravlja ali doticna je sasvim zalutala u supertalent. Na kraju su je pustili iz sazaljenja dalje

Avatar Apsalar
Apsalar
09:39 22.10.2018.

Samo vi promovirajte mumbo-jumbo "lijekove"..

ST
Stručnjak
13:07 22.10.2018.

kad ljudi ovako kažu, da su im ples ili glazba ili nešto treće pomogli da ozdravi... To je slučajnost. Nema ples veze s tim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije