Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazi kući

Ništa od slavlja rođendana: Lucija napustila Farmu

Foto: Nova TV
21.10.2018.
u 13:21

Edita je izabrala dvoboj izdržljivosti, izdržaj na cijevi i tako izborila svoj ostanak na farmi.

Iako je htjela ostati na farmi kako bi proslavila svoj rođendan, Lucija je ipak izgubila u dvoboju od Edite te je farmerska avantura za nju završila. 

„Drago mi je što ne idem s nikakvom ljutnjom van. Moja poruka farmerima je neka se vole, poštuju i neka budu tu kada nekome nešto bude trebalo i neka ne sramote njima drage osobe vani i neka u toj igri ne izgube obraz.“, izjavila je Lucija koja je za novog gazdu postavila Ozrena, a po izlasku poručila je farmerima: „Kika, Matea, Ozi i Roberto, vas u finalu vidim! To je to!“.

Edita je izabrala dvoboj izdržljivosti, izdržaj na cijevi i tako izborila svoj ostanak na farmi. „Osjećam se fantastično i tek sada sam dobila onu energiju i motiv za dalje, to jest, do kraja.“ izjavila je.

Nakon dvoboja održano je tradicionalno farmersko sijelo s voditeljima. Farmeri su ocjenjivali Štefičino gazdovanje te su svi podignuli palac gore. Kada se došlo do financija, sada već bivša gazdarica Štefica kazala je kako u škrinjici imaju samo jedan dukat, dok ih je na štednoj knjižici 150. Osim mentora Jože i voditelji su upozorili farmere da se moraju više truditi oko životinja i više raditi.

Farmu su posjetila djeca, a ovog puta Kristina je bila domaćica te im je pokazala kako se nekada, na starinski način prala odjeća.

Nešto kasnije, stigli su im tamburaši, pa su se uz zabavu farmeri malo opustili. „Izvrsno se osjećam, jesam malo umoran jer smo dosta radili. Zadovoljan sam jer smo kao ekipa.“ , rekao je slavljenik Jurica, a Matea je zaključila kako se sada puno bolje slažu svi zajedno.

Pogledajte i gdje su danas zvijezde prvog hrvatskog realityja. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

ST
Stručnjak
13:40 21.10.2018.

baš mi je drago da je ispala, ali ovako će onaj Matej svaki put kad bude sluga govoriti da želi doma, a svi znaju da će opet isto biti pokvaren, pa neće njega izabrati za duelista, i tako će se dovući do finala.

CH
chelidonium
22:27 21.10.2018.

Ne zanima nas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije