Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA RASPRAVA

Naš influencer oštro protiv zagrebačkog Pridea, razbjesnio sve pa uzvratio bez dlake na jeziku

Foto: Instagram/TikTok
1/10
16.09.2020.
u 12:27

Influencer Vanja Fotović u svojim je posljednjim objavama na TikToku otkrio zašto ne podržava zagrebački Pride.

Za tri dana Zagrebom će se održati Povorka ponosa koja redovito izaziva kontroverzne rasprave, a većinom ih počinju oni koji ne pripadaju LGBTQ zajednici koja organizira "Pride". Međutim, svako pravilo ima iznimku pa je tako i Vanja Fotović, influencer koji se u opisu profila na Instagramu drži lociranim u Hrvatskoj i Srbiji, na svojim društvenim mrežama pokrenuo žestoku raspravu nakon što je izjavio da ne podržava zagrebački Pride, a istodobno je pripadnik LGBTQ zajednice.

"I da nije korone, ja ne bi išao na Pride jer je Pride nešto što ne podržavam. Kako ped*r ne podržava Pride? Pa lijepo. Zato što ne znam za što se prosvjeduje, odnosno šeta s ljubavlju i koja se to prava traže koja ti nemaš. Meni nitko nikad nije uskratio moja prava, a ako pričamo o pravima da posvajaš dijete ili da se ženiš, majstore, odi u Amsterdam pa se ženi", poručuje u prvom TikTok videu Fotović koji je zbog toga navukao bijes tviteraša.

"Što se tiče djece, ja nikada nikome od LGBT populacije ne bih dao da posvajaju djecu. Ne zbog njih, nego zbog toga što bi to dijete proživljavalo, a to je pet puta veći teror koji si proživljavao ti kao ped*r kad si bio u tim godinama", pojasnio je svoj stav Fotović koji nadalje tvrdi da je Pride za njega potpuno bespotrebna stvar.

"Nitko me ne može uvjeriti da je gola guzica ili lizanje bradavica na Prideu nešto što se treba prihvatiti pod normalno. Što se tiče diskriminacije LGBT populacije, uzmite u obzir da svaki dan diskriminaciju proživljavaju autistično dijete, dijete s posebnim potrebama, debelo dijete i dijete koje nosi naočale pa mi recite trebaju li jednog dana ti ljudi imati Pride?" upitao je pratitelje koji su negodovali u odgovorima influenceru koji je svojim stavom iznenadio mnoge.

Foto: TikTok/pianograndad

Osvrnuo se na komentare s Twittera te se odlučio složiti s jednom korisnicom koja tvrdi da podržava Pride kao ideju i poziv na jednakost, ali ne podržava razvrat koji se tamo odvija. Potom se opet osvrnuo na posvajanje djece i diskriminaciju, za koju on smatra da bi dijete sigurno proživljavalo gotovo svakodnevno.

"Ljubav uvijek, razvratno paradiranje po ulicama nikad. Što se tiče posvajanja djece, ne znam kad sam rekao da bi dva pedera ili dvije lezbe loše odgojili dijete, ne, nikad. Jednog dana kada dođe do toga da ja trebam sa svojim partnerom posvojiti dijete ili platiti surogat majku da mi rodi dijete, svakako to neće biti u Hrvatskoj ni na Balkanu. Jer ja u životu ne bih tom djetetu dozvolio niti priuštio diskriminaciju, omalovažavanje i teror, duplo gori od onog terora koji sam ja proživljavao kad sam bio dijete. Empatija vam nije jača strana?" pitao je provokativnim tonom na TikToku i nakon hejterskih komentara na Twitteru, nije ostao dužan.

Foto: TikTok/pianograndad

"Što smo mi? Ped*ri! Hoćemo slobodu govora, ljubavi, izražavanja, ali drugim ped*rima to nećemo dozvoliti ako se ne slažemo s njihovim mišljenjem", ironičan je bio nakon komentara tviteraša koji su mu poručili da je "neobrazovana seljačina koja ne razumije poantu Pridea".

Za kraj je odlučio usporediti situaciju u Hrvatskoj i Srbiji.

"Ja imam sva prava u Hrvatskoj da se oženim i da posvojim dijete. Upravo zbog nekadašnjih normalnih povorki. Ovo je danas razvrat koji ja ne podržavam i to je moje pravo, a diskriminaciju nećete moći iskorijeniti nikad jer je prisutna u svim granama života. Što se tiče LGBT populacije iz Srbije koja vrši teror nada mnom, a zagovara život bez terora i diskriminacije, svoje frustracije ćete morati usmjeriti na vlastitu premijerku koja ženi bez problema liže ribicu, a vi to očito ne možete", zaključio je.

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marli
13:28 16.09.2020.

Po čemu je ovo influencer ? Jel ovo neki ružan i konfuzan san da se pojavljuju neki "influenceri" ? Bez karizme, bez naobrazbe. Kužim da su hollywoodske karizmatične bombe utjecale na sve ! Pogotovo 90-ih, Pitt, Willis, Cruise, Colin Farrell, Beckham itd itd..Svi su htjeli izgledat kao oni ! Ali ovo ? Danas ? Hahahahahaha ! Bezličnost i the end ! Jao !!!!!

RE
reborn
12:56 16.09.2020.

Gej, a nije "mainstream gay"... takve braća po orijentaciji najviše preziru.

DU
Deleted user
12:54 16.09.2020.

evo konačno jedan prepošten p....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije