Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZALJUBLJENA

Andrea Šušnjara: Upoznala sam nekoga i simpatije su obostrane!

'11.06.2010., Zagreb - Proslava 5. rodjendana Fitness kuce Collum u Hrelickoj ulici 98. Pjevacica Magazina Andreja Susnjara, Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
31.12.2010.
u 09:00

Čim je na Splitskom festivalu prošloga ljeta otpjevala pjesmu "Sijamski blizanci", nova pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara začarala je srca obožavatelja.

Čim je na Splitskom festivalu prošloga ljeta otpjevala pjesmu "Sijamski blizanci", nova pjevačica grupe Magazin Andrea Šušnjara začarala je srca obožavatelja. Zato smo 23-godišnjakinju odlučili "razgoliti" s nekoliko brzih pitanja.

Novi ste na sceni, drhte li vam još uvijek noge prije nastupa?

– Jedva čekam izaći na pozornicu, ali da, trema je uvijek prisutna.

Publika na vas baca medvjediće i darove. Jesu li počele smiješne anegdote s obožavateljima?

– Više je smijeha u backstageu i na putovanju nego s njima. U početku sam ih se bojala, ali više ne, jer je u publici mnogo mladih ljudi i djece. Oni nisu opasni! Štoviše, divni su!

Što od darova ne biste voljeli da "bacaju" na vas? Što si želite u novoj?

– Pod borom me, recimo, ne vesele pidžame, pa eto... Ma šalim se! Od materijalnih stvari ne treba mi ništa, želim imati dovoljno novca da si sve sama kupim.

No, ljubav se ne može kupiti novcem. Jeste li još predani samo poslu ili se u vašem ljubavnom životu nešto dogodilo?

– Nešto se u međuvremenu zbilo – malo sam se zaljubila, ali još ne znam je li to to!

Komentara 1

SP
sprcko357
12:55 31.12.2010.

baš krasno kaj si to podijelila s nama...odmah ću lakše spavat...e stvarno i vi iz večernjaka svakakve gluposti puštate na portal

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije