Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Devet godina braka

Anđelka Prpić se osvrnula na razvod: Na primitivne laži, kakvih je dosta bilo, jednostavno se nisam obazirala

Beograd: Konferencija za medije uoči početka emitiranja serije "Radio Mileva" na RTS-u
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/7
24.04.2021.
u 11:12

Glumica koje se sjećamo iz serije "Andrija i Anđelka" snimila je triler "Jedini izlaz" u kojem joj supruga glumi Janko Popović Volarić.

Glumicu Anđelku Prpić domaća publika je upoznala zahvaljujući humorističnoj seriji "Andrija i Anđelka", a sada je u naša kina stigao i film "Jedini izlaz" u kojem ova 36-godišnja glumica rodom iz Požarevca glumi glavni lik, odvjetnicu Anu. U filmu Darka Nikolića njezinog supruga Sašu, koji pogine u požaru, glumi naš Janko Popović Volarić. U intervju koji je dala za Gloriju glumica se osvrnula na razvod od Darija Prpića s kojim je bila devet godina u braku i s kojim ima sina Jakšu.  

- Kada smo bivši suprug i ja shvatili da je to kraj, sjeli smo s njim i sve mu objasnili. Naravno, u okvirima koliko jedan sedmogodišnjak može razumjeti. Jakša je razumno dijete, a i mi smo se rastali civilizirano, tako da nije bilo velikih problema. Važno mi je bilo i da se posavjetujemo s dječjim psihologom kako bi sve prošlo što bezbolnije. - rekla je Anđelka kako su cijelu situaciju objasnili sinu. Pričala je i o napisima u medijima vezanima za njezin razvod.

- Unutar obitelji, a iako smo suprug i ja razvedeni, mi smo i dalje obitelj, znamo što smo i kakvi smo. Na primitivne laži, kakvih je dosta bilo, jednostavno se nisam obazirala. Nisam ih htjela ni komentirati. Kada jednom pipnete u nešto što smrdi, vaše su ruke zaprljane i kasnije je teško oprati se. - rekla je glumica. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ena4444
Ena4444
02:44 26.04.2021.

Pametna i zgodna!

Avatar Navaljni
Navaljni
11:45 24.04.2021.

Ova kod nas nije "zvezda" i ne znam zašto prenosite "becti" iz beogradske čaršije.

UM
umnjak
11:36 24.04.2021.

Meni je ona napeta. Voli Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije